A nagyon erős fiú elkaszinózza a konyhapénzt

2013. január 18. 07:28 - csajokespasik

„Nem tudok már előle hova menekülni. Mindig megtudja, kinyomozza, hol lakom éppen. És ezzel már mások bőrét is vásárra viszem” – a zsaruk nem érnek rá a love story-kra, a csaj kivan, az ex agresszív. Három év után eldurvul a helyzet, a pasi rászokik a kaszinóra és minden borul. Amikor a barátnőnek elege lesz az egészből, távozna a kapcsolatból, de a pasi nem engedi. Akaratát változatos eszközökkel képes rákényszeríteni másokra, mert nagyon erős fiú.

 

Sziasztok! 24 éves nő vagyok. 3 évvel ezelőtt elkövettem azt a hibát, hogy ész nélkül és mérlegelés nélkül belementem egy nagyon rossz kapcsolatba. Az, hogy 3 évig tartott a dolog, az én hibám is, mert többször visszaengedtem őt, nem kellett volna. Ő 32 éves, hajlamos zűrös ügyekbe keveredni. Amikor elfogyott a pénze, tőlem kért. Én meg adtam. Aztán 1 évig együtt éltünk – én, nála. Egyszer hetvenezret veszített egyetlen este alatt. Amikor számon kértem, hogy ugyan miért kaszinózta el a konyhapénzt, azt mondta, semmi közöm hozzá, különben sem az én pénzem.

Ez sem volt igaz, mert az enyém is benne volt, mert akkor már közös kasszán mentünk. Nem tudom, hol verte a blattot, de a lényeg, hogy többnyire vesztett. Szerintem a haverjai rángatták bele. Szétköltöztünk. De a kapcsolat valamiért megmaradt. Talán azért, mert ha ő hívott, én nem tudtam egyszerűen lecsapni és elküldeni. Nem tudom, miért. Ez ma már nincs így, ellen tudok állni neki. Jelenleg őt a szülei tartják el, fizetik a lakását, de gyakran van a családi házban is. Ha nincs pénze, anyutól kap. Csak lemossa a kocsiját és mosolyog meg elmosogat és nyílik a tárca. Legutoljára, amikor megmondtam neki, értse meg, nem akarom többé látni, nagyon begurult. Eljött és verni kezdte a lakásom ajtaját, hogy engedjem be, még a szomszéd is megijedt. Azt mondja, csak beszélni akar (így, hogy rám akarja törni az ajtót). Felhívtam a rendőröket, elmeséltem, hogy a volt páromról van szó, és mit csinált. Azt válaszolja: hogy ha minden love story-ra kimennének, akkor egész nap terepen lennének. Hát én meg azt gondoltam, hogy fantasztikus, mennyire nem jók semmire. Azt mondtam, oké, önbíráskodni fogok, szerzek puskát, talán használom is. Na, akkor én kerülök bajba - mondja. Mit lehet tenni? Azért valahol ez sincs rendben. Nem tudok már előle hova menekülni. Mindig megtudja, kinyomozza, hol, kinél lakom éppen. És ezzel már mások bőrét is vásárra viszem. Félek tőle, nagyon erős fiú. Hogyne félnék. Szerintem vettem az egyértelmű jeleket, már az elején is, de amikor már én akartam változtatni, nem volt már esély rá. Késő volt. És kezdem megszokni azt a helyzetet, ahogy telik az idő, megszokom a magányt, elfogadom, hogy rendes pasim nincs, de sakkban tart az exem, aki nem akarja elfogadni, hogy ex lett. Ami viszont teljesen az ő hibája. Találkozni senkivel nem merek, mert ha megtudja, azzal őt is bajba keverném. Köszönöm. Szép napot mindenkinek.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr75024766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása