Minden nőtől azt várom, mikor ver át

2013. február 11. 07:27 - csajokespasik

„Persze, ezek után sem csatlakoznék az MNK-mozgalomhoz, de tény, hogy a korábbi nőim is hasonlóak voltak” – egy darabig képes csak szemet hunyni a pasi a hűtlen barátnő dolgai felett, végül nála is elmúlik a birkatürelem. Egy szerelmes férfi képes a végtelenségig hazudni magának, csakhogy vak maradhasson, ameddig lehet.

 

Hello! Mit várhatsz attól a nőtől, aki melletted volt egy évig jóban-rosszban? Attól, aki fapofával átvert? Többnyire semmit. Aki az egyetlen volt a szemedben, egy szép nap végre bevallja azt, ami addig is nyilvánvaló volt. Egy éve voltam együtt ezzel a nővel. 28 éves, ő az a fajta, aki csak azért van ott, ahol, mert abba az ágyba feküdt be, ahova. Az a fajta, aki nem a szorgalmával mássza meg a karrierlétrát, aki nem dolgozza agyon magát, mégis drága és divatos cuccokban jár. Ezt mindig is így gondoltam, de kimondani ma sem akarom – tudja ő nagyon jól. A férfiakat konyhakészre babonázza, minek törje magát?

Nem az én stílusom az exek rugdosása, itt abba is hagyom. Elég, ha magával elszámol egyszer. Én 30 vagyok, egy évig együtt voltam vele. Amikor egyértelmű bizonyítékot találtam arra, hogy más férfiakkal is megosztja magát, próbáltam szemet hunyni és meggyőzni magam, hogy „ugyan már, biztos csak azért csókolt a ház előtt a nyakába az a faszi, mert nagyon hálás neki, mint megbízható munkaerőnek a cégnél, az a másik fazon meg csak azért hívta meg vacsorázni, hogy ne éhezzen szegény…” Az ember képes akkorákat hazudni magának, ha vak akar maradni. Persze, ezek után sem csatlakoznék az MNK-mozgalomhoz, de tény, hogy a korábbi nőim is hasonlóak voltak, csak azokkal nem voltam együtt ennyi ideig. Egy valamit viszont megmondtam a szemébe, azt, hogy csak azért kavar másokkal, mert nincs önbizalma és mindig mindenhonnan megerősítés kéne neki. Visszaigazolás, hogy milyen szép és kapós. Felelősséget vállalni, vagy legalább okosan csalni meg a másikat, az nehezen megy. Igen, ahhoz tervezni kéne, a tervezéshez meg agy is kéne. Most úgy érzem, az az 1 év, ami alatt fenntartottam vele egy - mondjuk azt - kapcsolatot, nem ér semmit. Azóta minden nőtől azt várom, mikor, hol ver át. Megoldás az, ha nem ragaszkodom a páromhoz többé? Ha ezután minden kapcsolatba úgy megyek bele, hogy úgysem lesz tartós? Mert nem lehet.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr795073716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása