Nem szeretlek, de azért elvennélek

2013. február 14. 07:18 - csajokespasik

A pasi folyton azzal nyomasztja jelenlegi barátnőjét, hogy mennyire szerelmes volt az ex-csajába és mennyire kár, hogy elhagyta őt. A barátnő egy ideig tűri, az a húzás viszont becsapja a kiskaput, amikor a pasi váratlanul azzal jön, hogy 7 hónap után el akarná venni. Eredményekben gazdag Valentin-napot ! !

 

Hét hónapja vagyunk együtt, a párom 26, én 27 éves vagyok. Ő a kapcsolatunk közepe táján folyton azzal jött, mennyire szerelmes volt a volt barátnőjébe, és mennyire bánja, hogy véget ért, és úgy ért véget, hogy a lány elhagyta őt. Amikor szóvá tettem, hogy ez nekem nem esik túl jól, azzal érvelt, hogy ő csak őszinte volt velem... Mit jelent, amikor egy pasi ilyet mond? Ezzel teljesen összezavart, mert nekem annyi jött le, hogy nem velem akar lenni. Ezután hidegebben kezdtem vele viselkedni, amit ő úgy vett, hogy megbántott. És igaza volt. De mégsem értette a reakciómat.

Nem sikerült kiigazodnom a természetével kapcsolatban, még a következő miatt is: az elhangzottak ellenére – legutóbb - konkrétan gyerekről és esküvőről beszélt, de ezek után én nem vele tervezném az ilyesmit, ha ilyen hullámzó természetű. Az sem túl bíztató, hogy ezek után arra korrigál, hogy „nem úgy értette”, amit olyan rajongóan mondott az exéről. Ha felbukkanna az ex nője, akkor biztos visszamenne hozzá szerintem, ha tehetné. Ennyi jött le. Én szeretem őt, ő pedig csak valamennyire engem, és erre nem lehet alapozni. És ha egyszer mégis túljutna az exén, akkor ezek után engem bárkiért elhagyhatna. Várjam meg míg túljut és lehiggad, vagy létezik valamilyen praktika ilyen esetekre (az ecetes ollón túl)? Nem érzem, hogy nagyon odavolna értem, mégis ez a „gyorsan házasodjunk össze 7 hónap után” olyan, mintha egy tapasz lennék a régi sebeire, hogy felejtsen. Ettől várja a megoldást. Meggondolatlan lépés lenne. Azt hiszi, ez megoldja majd a problémáit… Vagy szándékosan anekdotázik nekem a volt csajáról, hogy lépjek le magamtól, és mintegy el is döntsem helyette ezt a kérdést. Most a következő van: úgy mentünk szét, hogy nem is mentünk szét, csak eltávolodtunk egymástól, és most vagy újra kezdjük, vagy időt adok neki, vagy vége. Az, hogy ilyeneket mond, azt jelenti nekem, hogy nem figyel rám, és később sem fog, hiszen mitől változna magától? Milyen kapcsolat az, ahol két nőt állítanak szembe egymással? Mi ez a kapkodás és mit vár? De egy biztos, eszem ágában nincs hozzámenni, se most, se később. Ezt már nem tudja kijavítani.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr465079663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása