Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ha ő megcsalt, én is megcsalom

2013. február 15. 07:25 - csajokespasik

Levélírónk képtelen tovább elviselni az elhanyagoltságot és most azt fontolgatja, hogy vagy félrelép, vagy fizet valakinek a szexért. Már az sem zavarná, ha az derülne ki, hogy a bikája megcsalta, csak adja meg neki a mindennapi betevőt. Ma megismerkedünk a „tehermentesítő ürítés” fogalmával.

 

Sziasztok! Régebben mindig sajnáltam azokat a nőket, akik folyton arról panaszkodnak, hogy nincs szex, vagy ha van, nem jó, és akkor előkerül a csoki meg a fagyis kanál. Egészen addig, amíg a saját bőrömön meg nem tapasztaltam, milyen is ez. Én 3 éve vagyok együtt a párommal, ő 32, én 29. Többször volt már köztünk téma az összeköltözés is, de valamiért megmaradt téma szinten. Úgy vagyunk, hogy mindketten külön élünk, és vagy ő tölt nálam napokat, vagy én nála. Régebben minden nap szex, isteni volt vele, tisztelt és én is tiszteltem. Odafigyeltünk egymásra, de az utóbbi cirka 1 évben mindez megváltozott.

Röviden: durva, nemtörődöm lett velem és heti egy alkalom jut szexre, ha jut. Én keresem hozzá az utat, de nem enged közel magához. Még arra is gondoltam, van valakije. De mellettem miért lenne? Hisz minden kívánságát teljesítettem. Néha, ha hívom, hangpostafiók jelentkezik, nem veszi fel, de tudom, hogy hallja, és ritkán hív vissza, akkor, ha éppen kedve tartja. Azt mondja, zavarja a függés és néha nem érzi jól magát egy „számon kérő kapcsolatban”. Ez új volt nekem, mert nem tudok róla, hogy ilyen lennék. Mindig is megadtam neki a szabadságot, soha nem kértem számon semmiért. A dolog máig nem változott, nekem viszont kell az érintés és a minőségi szex. Már arra is gondoltam, szeretőt tartok, vagy elmegyek férfi prostihoz, vagy valami. Nagyon szenvedek. Nem tudok már rá úgy tekinteni, mint egykor. Ha megcsalt, hát megcsalt, engem nem zavar, ha egy másik nő használta, megérintette, csókolózott vele… ha az pusztán szex volt, nem borít mindent. Emberek vagyunk, esendők, hibázunk. Emiatt nem vágnám ki. Vagy lehet, ennyi volt, neki van igaza, és nekem ezt meg kéne szokni, mert az én gondolkodásom a hibás. Azzal is tisztában vagyok, hogy a férfi odavan az olyan nőért, aki tiszteli és minden nap megerősíti abban a hitében, hogy ő a bika. Minden szinten. Ezzel nem is volt problémám, építettem benne ezt a képet. Nekem ő kell, de ha neki én már nem, akkor... Most az van, hogy amikor ő elkezd velem bunkózni, én is erre a stílusra váltok, így mindketten felhúzzuk magunkat. A másik meg az, hogy nem érdemes olyan férfinak szentelni a drága időd, akinek nem te vagy az első. Akinek nem vagy már fontos. És ebben még semmi követelés nincs. Régebben nagyon jó volt vele a szex, tényleg, … nem rég pedig, amikor nálam aludt, képes volt reggel úgy mászni rám, hogy a hátán volt a paplan és szó nélkül neki állni… És én azt éreztem, ez nem szex, csak tehermentesítő ürítés..

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr335081375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása