36 éves, de a verseivel lenyűgözött

2013. február 18. 07:20 - csajokespasik

„Talán nem is akart ő igazán sohasem engem. Egyet nem értek: miért nem közölte az elején, hogy csak szexet akarok tőled?” – az online pasi a költészet eszközeit veti be a hódítás érdekében, de teljesen fölöslegesen, ugyanis az első randikat sorozatban elsumákolja.

 

Üdv! Szeretnék egy történetet elmesélni, ami velem történt! Bízom benne, hogy talán így könnyebben túl tudom magam tenni a történteken, hisz tudom már, az egész úgyis reménytelen! December közepe lehetett, amikor megismertem egy srácot. Online ismerkedés volt, először ő írt rám. Láttam az életkorát, 36, én meg csak 25, kicsit "megrémültem". De a verseivel lenyűgözött és akkor már nem érdekelt semmi, csak ő. Még képet sem küldött magáról, szép verseivel nyerte el érdeklődésem, olyannyira, hogy fülig szerelmes lettem belé.

Minden szépen indult, sokszor hívogattuk egymást, nem tudtam meglenni a hangja nélkül, éjszaka is beszélgettünk, gondoltam, míg nem találkozunk, megteszi ez is. Szinte már aludni sem bírtam a szerelemtől... Mindig azt hajtogatta, és ez nagyon tetszett nekem, bizalmat ébresztett bennem: "én csak szeretni akarok és szeretve lenni". Borzasztóan megörültem ennek, sőt még el sem hittem igazából. Beszélgetésünk közben kezdtem megismerni igazán, elmondta, hogy nem egy álom pasi, mindig azzal érvelt "lehet, a külsőm nem fog tetszeni neked." 184 cm-hez kb. 98 kg társult, mondtam neki, nem gond ez nálam, ha valakit igazán megszeretek. Borzasztó udvarias pasi volt eleinte és megnyugtató hangja volt. Imádtam. Már-már az összeköltözést is tervezgettük. Januárra húzódott el az első randevúnk időpontja, borzasztó izgatottan vártam. Gondoltam, előtte egy nappal felhívom, ahogy megbeszéltük. Aznap ki volt kapcsolva. Dühös voltam rá. Másnap számon kértem, miért volt elérhetetlen, aznap, amikor a randevúnkat megbeszéltük, de így nem mentem el. Aznap már elérhető volt és csak azzal érvelt, hogy üzletben volt. Sokáig beszélgettünk és megbeszéltünk egy másik időpontot, kb. ezzel is ugyanígy járt el... Persze, utána valóban sokszor löktem magamtól, éreztem, már nem érdeklem, a leveleimre sem válaszolt már, alig-alig. Aggódni kezdtem, talán már nem kellek neki, valóban sok levelet küldtem neki. Most csak azzal érvel, hogy én küldtem el mindig, és hogy semmi közöm hozzá, azzal van, akivel akar. Ebben igazat is adtam neki, csak én azt hittem, ő komolyan gondol engem, mint én őt. Talán nem is akart ő igazán sohasem engem. Egyet nem értek: miért nem közölte az elején, hogy csak szexet akarok tőled? Nem tudom, mi lesz velem, nekem még mindig nagyon fáj, de érzem, hogy sosem vett komolyan.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125086252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.05.29. 19:27:44

Hát kedves cikkíró, a költők se mind szentéletűek ám! Ady Endréről közismert, hogy mekkora kujon volt. Mibe is halt bele? Szifilisz? Hát azt se épp a versírástól kapta el...József Attila meg elég nyíltan és elfogulatlanul kommunikálja a mindenféle szexuális dolgokat a Szabad Ötletek Jegyzékében. Ezekről persze az irodalomórákon mélyen hallgatnak, mert hát LYaLY, micsoda blaszfémia feltételezni irodalmi nagyjainkról, hogy bizony ők is emberből voltak...
süti beállítások módosítása