Kimondom: kövér lett!

2013. február 27. 07:23 - csajokespasik

„Egyetlen problémám egyedül az eljegyzés óta gyarapodó súlya. Régebben is volt rajta egy kis felesleg, ami egyáltalán nem volt zavaró, szépen oszlott el rajta” – Posztolónk szülei már azt hitték, a barátnő babát vár, pedig csak az étvágya javult. A korábban erotikusan telt hölgy mára cethalakkal veszi fel a versenyt, az egykor vonzó teremtés elveszett a zsírpárnák között.

 

Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Másfél éve vagyok együtt barátnőmmel, Beával. Nehézkesen indult a kapcsolatunk, nagyon gátlásos, félénk leányzó. Amikor megismerkedtünk 24 éves, picit telt lány volt, nem volt előttem kapcsolata. Rengeteget udvaroltam, mire egyáltalán randira el tudtam csábítani. Majdnem 4 hónapja lehettünk együtt, mire először szeretkeztünk. Azt is csak sötétben. Nem érhettem a pocijához és még voltak egyéb fenntartásai is, tudniillik nagyon gátlásos.

Igyekeztem mindig megerősíteni abban, hogy semmi gond sincsen a külsejével, számomra tökéletes. Mondogattam neki, örülök, hogy kicsit teltebb, minthogy úgy nézzen ki, mint egyes anorexiás lányok. Fél évvel ezelőtt megkértem a kezét, amire igent mondott. Nyáron lesz az esküvőnk, nagyban zajlanak az előkészületek, már a ruháját is kiválasztotta. Nagyon szeretem, mert igazán kedves, jóindulatú, odaadó és vicces lány. Sosem kaptam még ennyi figyelmet más nőtől. Egyetlen problémám egyedül az eljegyzés óta gyarapodó súlya. Régebben is volt rajta egy kis felesleg, ami egyáltalán nem volt zavaró, szépen oszlott el rajta. Mára viszont tovaterjedtek a plusz kilók. Kimondom: kövér lett! Régebben erotikusan teltnek tartottam, mára viszont inkább hasonlít egy cethalhoz, mint a korábbi vonzó nőhöz. A szüleim azt hitték babát vár, a gazdagodó pocija és busásra nőtt mellei miatt. A barátaim is egyre többet élcelődnek a duzzadó termetével. Fő témájuk, hogy szerintük Bea az esküvőig választhat magának másik ruhát, mert nem fog majd beleférni. Ez számomra nem csak sértő, de kellemetlen is. Engem is zavar a mostani kinézete, már nem tartom elég vonzónak. Azt szerettem volna mindig is, ha a feleségem nem csak belsőben, de külső adottságaiban is megfelel majd nekem. Nem merem szóvá tenni, nem szeretném megbántani sem. Mégis, mi ilyenkor a teendő?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr265107609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.11.18. 12:17:04

Baj van! Értek én mindent, a lelkiismeret furdalást is, de ebből nem fog jó kisülni. Ha lekattantál róla jobb, ha elengeded!
süti beállítások módosítása