Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egész nap csak vered a …

2013. március 04. 07:26 - csajokespasik

Két év után a lány nem igazán kívánja már úgy a szexet, a kihűlt ágyra viszont nem válasz a stresszes meló. Posztolónk igyekszik meggyőzni a barátnőt, hogy legyenek gyakrabban együtt, illetve arról, hogy 2 év után az orális szex sem tabu. Igyekszik lelket önteni a nőbe, de ez sem elég. Mit tegyen, ha a megcsalás szóba se jöhet?

 

Kedves Olvasók! Nos, most olyat teszek, amire az eddigi 25 évem alatt sosem volt példa. Elsősorban a lányok, hölgyek álláspontjára volnék kíváncsi. Kérem, hogy bármi is legyen a témában az álláspontotok, mint hideg kést döfjétek belém, ez általában mindig segít önmagam és a problémáim megoldásában. Nos adott egy 25 éves önértékelési problémákkal "felvértezett" srác és annak 32 éves barátnője. Két éve vannak együtt. A srácnak ez a legelső kapcsolata mindent tekintetben.

Lassú víz partot mos, talán ez a legkifejezőbb közhely a kapcsolatuk indulására. A srác 3 hónapig "hódította" a lányt és csak ezt követően történt a csók, illetve az első együttlét. A hölgyemény már korábban kívánta volna a dolgot, de a srác javaslatára még 1 hónapig húzva lett. Fél év után összeköltözés következett és érezhető laposodása a szexuális életnek. Két év elteltével a helyzet a következő. Sajnos a lány nem igazán kívánja már az együttlétet (havi 2-3). A téma többször is előkerült. Ezt sajnos személye elleni támadásnak vette a lány, minden alkalommal hárít és támad, és nekem rója fel. Kezdek elhidegülni, ugyanakkor vannak olyan pillanatok, amikor ránézek és teljesen eltelít a szeretet és érzem azt, hogy itt vagyok jó helyen. Kifogásolja, hogy nem teszek eleget az ő igényeinek, ami a házimunkát illeti. Ugyanakkor a mosogatás az én reszortom teljes egészében, wc-t én takarítom, bútorokat havonta két havonta porolom, porszívózom, és szeretek főzni vele kettesben. Biztos vagyok benne, hogy tehetnék ennél többet (ajándékok, meglepetések), de nem érzek rá késztetést. A vegzatúrák közül az igazságtalanságot rühellem a legjobban és annak érzem amikor azt mondja, hogy "egész nap csak vered a f*szodat". Az én igényem annyi volna, hogy legyünk gyakrabban együtt, illetve 2 év után az orális szex sem hinném, hogy tabu lenne. Tisztában vagyok vele, hogy a munkája stresszes és rendkívül kimerítő. Biztatom, igyekszem lelket önteni belé, de nem elég. Várom a véleményeteket, mit tegyek? Megcsalás szóba se jöhet...

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr845115558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.05.14. 20:19:33

Úr Isten! Nagyon el vagy tévedve. Neked lelki segítségre van szükséged a következő, talán normális kapcsolatod előtt, nem erre a nőre!

Aggódom érted! Komolyan...
süti beállítások módosítása