Mástól terhes, de beköltözne hozzám

2013. március 05. 07:24 - csajokespasik

„Belőle, aki már előtte sem volt szépségkirálynő, a legrosszabb formáját hozta elő a terhesség” - Levélírónk fél évig járt egy csajjal, aki dobta őt egy másik emberért, majd 2 évre eltűnt szem elől. Amikor újra felbukkan, már terhes, és ahhoz is van arca, hogy visszakönyörögje magát az exhez. Mit lehet várni egy olyan nőtől, aki minden ok nélkül sírva fakad?

 

Igazából én mindkét nem válaszaira kíváncsi lennék, mert ilyen helyzetben még nem voltam. 2 évvel ezelőtt jártam egy nővel, fél évig tartott. Akkor én 29 voltam, ő 27. Viharos körülmények között váltunk el, sokat féltékenykedett, végül ő dobott egy másik srácért, aki azóta már teherbe is ejtette, majd a végén el is hagyta. És most, 2 év múlva a nő újra felkeresett, innen tudom az egész történetét, hogy azóta mi lett vele. Amikor találkozni akart, éreztem, hogy nem lesz ez jó, háromszor mondtam le, végül mégis találkoztam vele, kikövetelte.

Az eltelt 2 év vagy a terhesség nagyon megcsúnyította, erősen meghízott, hozzá egy idegbeteg és vádaskodós applikációt is beépített. Röviden: azt próbálta kipuhatolni, hogy lehet-e olyan, hogy kezdjük újra, mi ketten. Meg a kis jövevény… A pasi gyereke, akiért engem elhagyott. Én már a gondolatát is nevetségesnek tartottam. Felnőtt nő vagy, csezmeg. Ő hogyan gondolta ezt komolyan?? Vissza akarna jönni hozzám, ez jött le, noha nem mondta ki. És némi lesajnálás is jelen volt, hogy én érezzem magam megtisztelve a lehetőségtől… Először még udvariasan utasítottam vissza. Ezután naponta keresett, ha így nem ért el, akkor úgy, megtalálta a módját, még anyámat is hívta. Fel akart jönni hozzám. Én meg már láttam, hogyha ő berakja hozzám a bőröndjeit, akkor azok itt is maradnak vele együtt. Na, a legutolsó telefonbeszélgetésünk (beszélgetés? Ő magyarázott végig) lényege az volt, hogy szerinte én felelősséggel tartozom neki, ami alól ki akarok bújni és cserbenhagyni őt. (??) hogy nem adok neki esélyt se. De ilyesmiről szó nincs, lévén, kapcsolat sincs, semmilyen se, fél évig jártunk, az nem eposz, 2 éven át azt sem tudtam, él-e, hal-e? Ha semmi közünk egymáshoz, végeztünk, akkor miért akaszkodik rám? Nagyon nyomul, a pasija otthagyta, egyedül van, várandós és engem vett elő – ez a része tiszta. Amikor visszautasítottam, jött az érzelmi zsarolás. Tehát, ha jól értem, vissza akar jönni hozzám… de úgy hogy szemétkedik?? Hogy van ez végiggondolva? Megfigyelés: Belőle, aki már előtte sem volt szépségkirálynő, a legrosszabb formáját hozta elő a terhesség, egy két lábon járó atombomba lett, előjöttek az elfojtásai, roppant fontosnak érzi magát, és kikéri magának, ha fontoskodását nem veszik. Végre lett életcélja. Most ő a központ. Nekem meg kötelességem ehhez asszisztálni – szerinte. Amikor együtt voltunk, akkor is megfigyeltem nála pár dolgot, ami arról üzent, hogy pszichológiailag nem túl kiegyensúlyozott, pl. gyakran fakadt sírva, minden ok nélkül, egyszerűen rájött, nem tudtam, miért, ő se tudta. Ez a zsarolás is ebből táplálkozhat, meg ez az egész bepróbálkozás… Nem tudom, kinek kell így, ráadásul ezzel a természettel..

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr405117348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása