Más nővel figyelmes, csak velem nem

2013. március 07. 07:24 - csajokespasik

„A legrosszabb, hogy még csak nem is veszekszünk, mert akkor legalább valamilyen szinten megbeszélhetnénk a dolgokat” - ha ajándékot nem, csak időpontot kapsz a párodtól, igen lelombozó tud lenni. Levélírónk megelégelte az elhanyagolt nő szerepét és beújított egy másik pasit. De addig nem mer lépni, míg le nem rendezte a jelenlegit. Jövő hétig van ideje, aztán döntenie kell.

 

Cirka másfél éve vagyunk együtt, de ebben benne volt egy 1 hónapos szakítás-féle is, beleszámoltam. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy más nőkkel mindig figyelmesebb, mint velem. Sűrűn művel olyat, hogy előre megmondja, a héten biztos nem tudunk találkozni, vagy konkrétan napokat és dátumokat ad, hogy mettől-meddig nem látjuk egymást. Mit csinál helyette? Alszik. Van, hogy napokat átalszik egyhuzamban, evés-ivás nélkül. Valahogy olyan érzésem van, hogy lusta velem lenni, nem járunk el nagyon már sehova, mert neki ez sokba kerül, hiába fizetem a részemet, az úgy nem jó neki, mert ha másban nem tud, ebben gáláns akarna lenni.

 A másik dolog: nekem szinte sosem ír facebook-on vagy msn-en, de azt mindig látom, hogy más csajokkal igen aktív és figyelmes. Ha valaki beteg, akkor jobbulást kíván neki, ha elutazott valaki, érdeklődik, hogy van és mit csinál ott? Tehát meg van benne az érdeklődés, csak más lányok felé… vagy a neten művelt dolgoknak nincs jelentősége, csak én fújom fel? Valentin napra semmi, meg se említette reggel, de tudta, hogy van, mert a fészen beszállt egy ilyen vitába, hogy szeressük, vagy ne szeresük ezt az ünnepet.. aztán azt mondta nekem, ne várjak semmit, mert ő nem tartja ezt a hülyeséget. Aztán hazaállít egy csomag szív alakú bonbonnal, műanyag rózsával… hogy a melóhelyén kapta egy csajtól. És nekem adja. Béna és átlátszó kifogásokból sosem volt hiány. Amikor először jött a szülinapom, hajnali négykor hívott fel, mondván, ő akar az első lenni, aki felköszönt. Hát ez a figyelmesség azóta eltűnt. Illetve, másfelé fordult. És a legrosszabb, hogy még csak nem is veszekszünk, mert akkor legalább valamilyen szinten megbeszélhetnénk a dolgokat. Vele egyszerűen nem lehet veszekedni. Ha én ajánlok valamit, hogy ide vagy oda menjünk… neki mindegy. Ennyit róla. És most lenne egy másik pasi a képben, akivel 3 hete ismerkedtem meg. Addig nem akarok lépni, míg ezzel a problémával nem jutottam dűlőre. Ő rendes, kedves, figyelmes… ja, de az elején minden pasi az, hiszen meg akar kapni. Ő még nem tudja, hogy még nem vagyok egészen szabad… Nincsenek illúzióim, csak egy normális, megbízható valakit szeretnék magam mellé, hosszú távra. Nem kell teljesen normálisnak lennie, csak egy kicsit legyen az. Nem kérek sokat. Szóval, jövő héten találkozom a párommal (pontosabban: kaptam tőle időpontot) és akkor már mondanom kéne neki valamit. De úgy akarom, hogy vádaskodás nélkül, szépen elválni tőle, nem az orra alá dörgölni, hogy van egy másik pasi a képben, mert te elhanyagoltál és hülyét csináltál belőlem mások előtt. Hogyan tudom ezt megtenni úgy, hogy senkit nem bántok meg? Köszönöm. 

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr205120861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása