Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első randira dobozos sörrel érkezett

2013. március 27. 07:24 - Panni CsP

„Volt egy 40-es úr, aki meztelen képeket küldött magáról, és, hogy mondjam: a nemi szervét nem nyugalmi állapotában fotózta le” - ha a pasi sörrel érkezik az első randira, vagy termékbemutatóra hív, netán intim borotválást követel tőled, jogosan érezheted, hogy Londonban jobb nőnek lenni. Kell ennél több egy tavaszi hózáporban? 

 

Sziasztok! 38 éves vagyok, nő. Nem egy konkrét sztorit hoztam, inkább csak pár megállapítást és tapasztalatot szeretnék megosztani ill. tanácsot kérni. Lassan 40 leszek, és még mindig nem találtam meg az igazit. Már azon is gondolkodtam, létezik-e egyáltalán. Vagy biztos bennem van a hiba. Ez lehetséges, mert 2 éve még arra is rákényszerültem, hogy visszaköltözzek az anyámékhoz, mert nem volt pénzem, nem volt munkám, nem tudtam fenntartani a lakást. Ez azóta szerencsére megváltozott, van egy kis lakásom… de egyedül vagyok benne.

Korábban sokat csalódtam a pasikban, és most, ennyi idősen nem akarok újra az összes sz*rságon, hülyítésen keresztül menni megint. Kinőttem. De hogy lehet ezeket kivédeni? Sehogy. Bele kell menni és akkor meglátom, merre kanyarodik a dolog. A korombeli pasik már vagy nősek, vagy már el is váltak, és megnősülni még egyszer soha, vagy agglegények – de ha egyedül élnek, többnyire annak is megvan az oka. A fiatalok rettenetesen érdeklődnek a korombeli nők iránt, de ezek a kapcsolatok nem tartósak, hiszen csak kíváncsiak. Kölykökkel nem akarok foglalkozni, nem is foglalkoztam soha. Érdekes, ugyanezt a jelenséget Londonban teljesen máshogy kezelik – legalábbis egy velem egykorú barátnőm beszámolója szerint. Ott úgy van, hogy nem számít a korkülönbség és képesek évekig is együtt élni, teljes harmóniában. A fiatal pasi megnyugszik, nem csak a kíváncsiság vezérelte, a nő is elégedett, gondoskodhat róla… De én itt élek. És volt pár találkozóm,… nem is tudom, milyen jelzőt használjak… amik nem úgy sültek el, sőt, már nem is úgy indultak, ahogy kellett volna. Sokszor volt olyan is, hogy látszólag minden működött, a szex jó volt, harmónia stb. de 2-3 alkalom után úgy válni el mindig, hogy majd hívlak, de nem hív…. Ez sem jó. Mert úgy éreztem, kihasználtak, szexuális segédeszköz voltam csak, aztán ment haza a feleségéhez, vagy a barátnőjéhez, akiket nekem elfelejtett bejelenteni. Az egyik jelölt azért hagyott el, mert nem voltam hajlandó intim borotválást végrehajtani odalent, mert ő teljesen kopaszon szereti… egy másik úriemberrel meg nekem voltak fenntartásaim, mert képes volt úgy érkezni az első randira, hogy dobozos sört szopogatott közben és láttam, nem az volt ma az első neki… erősen kihívásokkal küzdött a higiénia terén is. Vele természetesen nem lett semmi. Egy fiatalember első randira egy táplálék kiegészítős termékbemutatóra hívott, de nagyon csúnyán elküldtem, …hogy hova hívott, sajnos csak ott derült ki, amikor láttam a fejeket, a vénasszonyokat meg a plakátokat, be se mentem már. Aztán volt egy 40-es úr, aki meztelen képeket küldött magáról, és, hogy mondjam: a nemi szervét nem nyugalmi állapotában fotózta le. Az ilyenek után annyira reménytelennek és szerencsétlennek érzem magam. Azt is látom, hogy sok velemkorú nő alább adja az igényeit és kétségbeesésében mindenféle szakadt alakot befogad és közel enged magához – szenved, de azt hiszi, boldog. Törvényszerű az egyedülálló, elvált, vagy simán csak társas kapcsolatra alkalmatlan 40-es pasiknál az elbunkósodás?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr225174821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása