Ha elengeded a pasid, ki jön vissza?

2013. március 28. 07:19 - Panni CsP

A pasi életében egyelőre a buli és a pia diktál. A barátnő megpróbálná elengedni egy kis szünetre őt, hogy élje ki magát, csak azt nem tudja, utána majd ki tér vissza? Egy lecsillapodott fickó vagy egy még rosszabb pasas, aki a konyhaablakból nézi végig, míg ő odakint hányja a havat?

 

Sziasztok,

Már biztos volt ilyen történet, lehet, senkit nem nyűgözök le vele, de most ilyen helyzetbe kerültem, számítok pár véleményre. Ő 27, én 25. Két éve vagyunk együtt, de egy ideje csak hétvégenként tudunk találkozni, szombat reggeltől vasárnap estig. Múlt héten kimaradt a találkozónk, mert felhívott és azt mondta, elhívták egy buliba, és nagyon be szeretne rúgni… kicsit kiengedni a gőzt. Most erre mit tudok mondani? Menjél. Érezd jól magad. De ez nem egyedi eset, már többször eljátszotta ezt, volt, hogy női parfümöt éreztem rajta, de ő maga se tagadta, hogy ahol volt, sok nő vette körül.

Ha azt mondom neki, nem mehet, akkor én vagyok a szemét, és különben is: mire föl mondanám? Ha azt mondom, jó, menjen, de ne igya le magát, arra meg azt mondaná, ne anyáskodjak. Vagy simán csak bólintsak rá. Egyébként a haverjaival bármikor találkozhatna, de ha neki megéri így, hogy inkább engem hanyagol… Csináljon amit akar, csak ne kelljen ezen idegeskednem. Ne is tudjak róla. Szeretnék vele együtt lenni, de ha ő még ilyen éretlen, akkor inkább elengedem, ha nem is örökre. Élje ki magát, aztán keressen meg, ha lecsillapodott. De ha elengeded őt, akkor ki tér vissza utána? Ugyanaz az ember? És az a változás pozitív vagy negatív előjelű lesz? Megkérdeztem egy barátnőm erről és azt felelte, hogyha gyenge a barátom, akkor ebből csak az fog leesni neki, hogy mindezt máskor is megteheti, és ebben a kapcsolatban ő uralkodik. Ezt nem szeretném. De ez a veszélye. Szeretném, ha megváltozna. Sok mindenre nem jön rá magától, pedig nem gyerek már. A múltkor az ablakból nézett, míg a szakadatlan hóesésben lapátolom a járdát. Tudom, hogy az élet nem fekete vagy fehér, ráadásul neki rossz gyerekkora is volt, ami szintén meglátszik rajta. Szóval, ha elengedném egy kicsit, úgymond szünetet tartanánk, hogy élje ki magát, utána van még értelme az újrakezdésnek?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr255176964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása