Neki mindegy, hogy járunk vagy sem

2013. április 11. 07:29 - Panni CsP

A srác flegma, de később kiderül, hogy nála a semleges álláspont valójában igent jelent. Szegény lány egy randi előtt áll, és nem tudja, hogyan készüljön rá. A pasi passzivitása mögött talán korábbi csalódások állnak, vagy az, hogy nem meri kiadni magát. Vagy simán csak bunkó.

 

Nő vagyok, 21 éves. Egy nagyon hülye helyzetbe kerültem. Van egy srác, aki már régóta tetszik. Többször szórakoztunk együtt, beszélgettünk, ilyesmi. Amikor MSN-en beszéltünk, elmondtam neki, hogy tetszik nekem. Ő erre annyit mondott, hogy nem vagyok semleges neki – így, és ennél nem több. Lépés, vagy más nem történt. Nem értettem. Szünet. Utána, amikor én írtam neki, nyíltan megkérdeztem, hogy akkor most mi legyen, hogyan tovább? és mit válaszol? Neki mindegy, döntsem el én… Ezután sokáig nem beszéltem vele, be se jelentkeztem, nagyon megbántott. Végül ő keresett, azzal, hogy mi bajom van.

Elmondtam, hogy nekem nem mindegy-kérdés, ha járni szeretnék valakivel, őt pedig láthatóan nem érdekli: mintha lenne egy mozijegyed és ha van kedved, beülsz a filmre, ha nincs, nem. Elhatároztam, hogy megpróbálom őt elfelejteni, de amikor legutoljára felhívott a flegma stílusa mintha eltűnt volna, már tudtam vele normálisan beszélni. Azt mondta, még mindig nem érti a sértődésem okát: nála a korábbi mondata azt jelenti, hogy igen. De még mindig feszélyezettnek tűnik nekem az egész. A barátnőim azt mondják, felejtsem el, később csak rosszabb lesz. Én szeretném őt, de félek, hogyha elindul valami, akkor csak játszik majd velem, és ezt a „Döntsd el te, nekem mindegy” mentalitást is bele hozza. Az is lehet, hogy csak azért mondta olyan flegmán korábban, amit mondott, mert nem akarja túlságosan kiadni magát, vagy lazának akart tűnni, hogy így imponáljon, vagy fél kimutatni az érzéseit. Vagy már sokat csalódott. Most egy randi előtt állok vele, és nem tudom, hogyan viselkedjek majd. Oldottan vagy feszélyezetten. Ő hívott erre a találkozóra, és ha nem akarna semmit, akkor miért hívott volna? Ismeri már a szándékaimat és tudja, hogy én tartós kapcsolatot keresek. Nem barátit és nem alkalmit. És az nekem kevés, hogy érti ő, csak nem érdekli.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr25216202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása