Családot terveztünk, mégis dobott

2013. április 23. 07:23 - Panni CsP

Ha egy pasi lelép, amikor komolyra fordulnak a dolgok, annak oka a szerelem elmúlása ugyanúgy lehet, mint egy másik nő. Kertes ház meg van, csak pasi nincs. Levélírónk azt sajnálja, hogy a párja ilyen hamar túltette magát rajta.

 

Az élettársammal 4 és fél évig éltünk együtt, a dolog egyre csak komolyodott. Azt terveztük, hogy kibővítjük a házat és lassan családot alapítunk. Azt hittem, lefékezett. Minél többet beszéltünk erről, valahogy annál távolabb éreztem őt magamtól. Egyszer csak azzal jön, hogy részéről már nincs szerelem, elmúlt és erre családot építeni hülyeség… Ez váratlanul ért. Mi történhetett? Amikor elkezdtünk komolyabban tervezni, magába szállt és megijedt. Én viszont megszoktam már a körülményeket, hogy végre kertes házunk van.

Olyan hirtelen történt, alig fogtam fel. Ami a dolgot nehezíti, hogy közös erővel tettünk minderre szert: és most ki menjen? Végül úgy döntött, hogy ő megy el, egyelőre így lesz, utána majd meglátjuk. Én kértem, hogy maradjon, inkább költözzön külön szobába, nem kell azért elmenekülnie tőlem. Hamarosan árulhatjuk azt a házat, amiért megdolgoztunk, csak azért, mert neki kényelmetlen egy komolyabb együttélés - ami igazából annyit jelentett csak volna, hogy minden marad a régiben, semmi váratlan. Gondoltam én. De aztán kiderült a dolog… Ugyanis a páromnak van egy friss kapcsolata egy 19 éves (nála jóval fiatalabb) lánnyal. A csaj elég rámenős, egyszer még engem is felhívott, azt mondta, üljünk le megbeszélni ezt a dolgot, hogy mindenkinek tiszta legyen. A párom viszont a szokásos: „nem tudom, engem ne is kérdezzetek” – állásponton van, mintha semmi köze nem lenne ehhez. Azt mondta, hogy szeret meg minden, de megijedt a családosditól és neki szünet kéne meg idő… ha szünet meg idő kell neki, akkor ez olyan, mintha nagy levegőt készülne venni, hogy lebukjon a víz alá, mert ez valami rossz nyűg, amit magára kell erőltetnie. Ha neki ennyi a családi életforma, akkor valóban nem neki való. Értem viszont megtenné… Ezt még azelőtt mondta, hogy tudtam volna a nőjéről. De nem akarok neki rosszat, az én boldogságomért nem kell a magáét feláldoznia. Jobb ez így. Az viszont nem esik jól, hogy ilyen hamar bonyolódott másik viszonyba. Úgy érzem, most ki akar radírozni az életéből.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr985242396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása