Mindig én hívom, ő sosem keres

2013. június 05. 07:55 - csajokespasik

„Ezzel azt üzeni felém, hogy neki mindegy, én csak program vagyok neki, nem is akar semmi többet” – ha folyton a pasi jelentkezik, a nő pedig soha, lelombozó tud lenni. A sokat beszélő hölgy fura módon az online csevegést nem szereti, ellenben a szótlan eltűnéseket nagyon is. Mit jelent, ha a nő nem hív vissza?

 

Hello,

Május elején megismertem egy lányt a neten. Amikor először találkoztunk, nagyon sokat beszélgettünk, néztem az órám, 3,5 órán át. Bár főleg ő beszélt. Már az első találkozón furán a bizalmába fogadott és olyan dolgokat mesélt el, amivel én nem dicsekednék. Elmesélte, hogy az előző pasijával úgy voltak együtt pár évig, hogy megcsalta őt, majd később visszakönyörögte magát a csajhoz többször is. Mindig azzal jött neki, hogy adjon egy utolsó esélyt, ő pedig adott.

Ezzel még nem is lenne baj, ha szereti kibeszélni a dolgait, én meghallgatom. Viszont az első találkozó óta alig történt valami. Persze, még nem telt el a kritikus három hónap, úgyhogy még semmi nincs veszve. Folyton én keresem őt, mélen és telefonon kívül más elérhetőségét nem ismerem, ahol mondjuk online, élőben beszélgethetnénk folyamatosan. Azt mondja, ő nem használ ilyeneket (chat-et). Ha mélt írok, arra is nehezen válaszol. Vagy soká, és azt is rövidre zárva, egy-két mondattal. Szóval, ő sosem keres engem, mindig én hívogatom és ez zavar egy kicsit. Mert ezzel azt üzeni felém, hogy neki mindegy, én csak program vagyok neki, nem is akar semmi többet, nem akarja megadni az esélyét annak, hogy elinduljon valami. A csókig jutottunk. Én nem sürgetem, de ez a minden mindegy stílus nekem elég nyers. Ha én hívom, nagy nehezen eljön, maximum lemondja, nem is hazugsággal, elmondja, hogy most nincs kedve vagy éppen a szüleinél tölti a hétvégét, és akkor oké.

De az érdeklődés hiánya világosan átjön. Ha most elkezdek nyomulni, azzal vagy azt igazolom, amitől tart, vagy éppen magam ellen dolgozom és még nagyobb lesz köztünk a távolság. Olyan sem történt még, hogy rácsörögtem és később visszahívott, ha akartam valamit tőle, megint nekem kellett hívnom később. 

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr465344838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása