A csajozáshoz lóvé kell

2013. június 13. 07:44 - csajokespasik

„Ha összeköltözünk és netán tovább is lépünk, akkor a pénz elengedhetetlen dolog lesz. A sok pénz” – ma megtudjuk, hogy egy boldog kapcsolathoz nem csak love, de lóvé is kell. Persze, nem az elsődleges szempont, de fontos, mert szabaddá tesz.

 

Üdv,

Szeretnék pár gondolatot megosztani arról, hogy mennyire nem igaz az, hogy nem fontos a pénz, csak az őszinte érzelmek, meg hogy az ágyban minden rendben legyen. Ugyanis engem nagyon zavar, hogy évek óta nincs elég pénzem, mégis szeretnék mindent megadni kedvesemnek. És nagyon kínos, amikor az általa szervezett programokat kell lemondani, kitalált hülyeségekkel, csak mert tudom, hogy nekem nem futja rá, azt pedig sose hagytam, hogy nő fizessen bárhol.

Valamilyen szinten számítanak az anyagiak. Persze, nem az elsődleges szempont, de fontos. Szabaddá tesz, mert jó, ha szombat este úgy is el lehet menni valahova, hogy nem számoljuk ki előre az arra szánt pénzt, vagy elmenni nyaralni, évente egyszer. A pénz tekintetében tudok pozitív és ellen példákat is felhozni. Egyik barátnőm (tavaly) konkrétan megmondta, hogy tudja, hogy nem tehetek róla és sajnálja, de őt zavarja az, hogy nincs egzisztenciám, és keveset keresek. A jelenlegi barátnőmmel szerencsés vagyok, mert azt mondta, őt sokkal jobban zavarná az, ha bulikra és szórakozásra szórnám el a pénzt – már ha lenne, és ha lenne, bizony kicsit szórnám valóban. Rá is. De a szegénység fegyelmezi az embert. Nem én választottam ezt az életstílust, nem tehetek róla, hogy én nem teljesítek jobban.

A jövedelmem nem rendszeres: vagy megbízási szerződéssel dolgozom, vagy számlát adok, így az egyik hónapban van némi pénz, viszont a másikban nem biztos, hogy lesz. Ez mindig ott lóg a fejem felett és rányomja a hangulatomra a bélyegét. Szeretnék anyagi biztonságot teremteni neki. Ha összeköltözünk és netán tovább is lépünk, akkor a pénz elengedhetetlen dolog lesz. A sok pénz. Előtérbe kerülnek majd az anyagiak, még ha ma el is vergődöm, úgy ahogy. Szóval mellébeszélés az, hogy nem számít a pénz, igenis számít. Ő mellettem áll és megnyugtat, persze, jól esik, ... mégis félek, hogy előbb-utóbb megelégeli, és mást választ, mellesleg könnyű dolga lenne annak, aki ki akarna ütni a nyeregből. Ő elég jól néz ki. Félek, hogy egyszer elhagy. Nem tudom, mit tehetnék érte.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!
Címkék: pánik pénz pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr905358385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása