Elhanyagol, mégse szakít velem

2013. június 27. 07:58 - csajokespasik

Mit jelent az, amikor felmerül a nyitott kapcsolat gondolata? Ráadásul egy olyan kapcsolatban, amit már csak a megszokás tart össze. A férfi látványosan elhanyagolja a nőt, mégse akarja elhagyni.

 

Két évvel ezelőtt ismertem meg őt. Akkor nem jöttünk össze, nem tudom, miért. Azt hiszem, akkor ő sokat utazgatott és azért. Amikor később úgy nézett ki, hogy összejövünk, azt mondta, mégsem akar tőlem semmit. Amikor lassan kezdtem kilábalni a csalódásból, újra felbukkant. Udvarolni kezdett és elmondta, hogy rosszul ítélte meg a helyzetet akkor. Összejöttünk. Hozzá költöztem. Boldogan éltünk egy darabig.

Pontosan fél év maximális boldogságban telt el. Aztán egyre ritkábban láttam, néha nem is köszönt, ha elment vagy megjött, alig szólt hozzám, nem érdeklődött, az ágyban is megváltoztak a dolgok. De csak nem akarta kimondani, hogy szakítsunk. Ismerősök, lakótársak lettünk, és ő mindent el is követett, hogy ezt éreztesse velem. Budán lakunk, nekem a Ferenc körúton van a munkahelyem. Régebben úgy csináltuk, hogy elvitt kocsival, mert úgyis arra ment. Most szó nélkül itthon hagy, metrózzak. A lényeg: tegnapelőtt szóba került a nyitott kapcsolat – ő hozta szóba, mintegy mellékesen (részéről tétje nincs, mindegy, mit szólok hozzá amúgy is, ő kimondhat ilyet). Ezen azért rökönyödtem meg, mert a miénk már egyáltalán nem kapcsolat, minek azt nyitogatni, szakítsunk és kész. Ezt meg is mondtam, ha nem is ilyen nyersen. Azt mondja, nem akar szakítani. Miért nem? megszokásból maradjak vele? Amikor végig azt érzékelteti velem, hogy megszokott bútordarab vagyok, akit el lehet hanyagolni, nem zavarja, nem szól. De egy nyitott kapcsolat az szerinte segítene. Neki legfeljebb. Azért vagyok nehéz helyzetben, mert én szeretném folytatni vele, de nem ilyen feltételek mellett…

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr385380039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása