Érdemes lenne újrakezdeni?

2013. július 24. 07:44 - csajokespasik

Levélírónk tavaly szakított párjával, de idén az újrakezdést tervezik. A pasi annyira félt, hogy megcsalják, hogy azóta nem is bonyolódott újabb kapcsolatba. Kellemes kánikulát!

 

Kedves Blog! Egy aktuális problémát osztanék meg és várnék rá pár tanácsot is. A párommal tavaly (két év után), közös megegyezéssel elváltunk. A szakítás után jóban maradtunk, ami azt jelentette, hogy beszélő viszonyban, de csak ketten már nem jártunk el sehova. Múlt héten volt a szülinapja, amire egy összejövetelt szervezett. Engem is meghívott, elmentem. Amikor mindenki hazafelé készülődött, megkért, hogy maradjak „segíteni”.

És nekem akkor ugyanolyan érzésem támadt, mint amikor először voltunk együtt. Mint a legelején. Hajnalig beszélgettünk, nem is aludtunk. És azt mondta, megérne még egy próbálkozást, mert ő érzi, hogy lenne még ebben valami. A szakításunk óta nekem nem volt senkim, azt mondta, neki sem. Megpróbáljuk még egyszer? Vagy az a szokásos újramelegítés lenne, ami rendszerint rövid életű? Ha már előzőleg sem működött, akkor valószínűleg másodszorra ugyanúgy nem fog. Amíg együtt voltunk, nem voltak komoly problémáink. Legfeljebb az ő részéről egy kicsi féltékenység. Egyszer azt mondta, hogy folyton azt látja maga körül, hogy a nők megcsalják a pasijukat, és ő nagyon kikészülne, ha megcsalnám. Nem is értettem a feltételezést. Egy kicsit féltékenykedett, az igaz, de ennyi belefér szerintem. Nem tudom eldönteni, lenne-e értelme egy újrakezdésnek.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr985422497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása