A pasi tele van titkokkal

2013. augusztus 05. 07:38 - csajokespasik

„Ő is puhatolózik, hogy meddig mehet el, mit kérhet tőlem és mit nem, mire vagyok hajlandó” - mi van, ha a pasi úgy érzi, 1 év kapcsolat még nagyon friss, és hallani sem akar összeköltözésről? Úgy tűnik, a pasi kerüli a közvetlenebb kontaktust a barátnővel és annak családjával.

 

1 évvel ezelőtt kezdődött a mi történetünk, amikor megismerkedtem egy férfival, aki ma már a párom. Ő 34, én 27 éves vagyok. Míg leveleztünk, nem volt hajlandó elárulni, eddig mennyi nője volt, csak annyit, hogy „hát, kerestem az igazit”. Ezt úgy fordítottam le magamban, hogy sok. Azért kérdeztem tőle, mert már ért olyan csalódás, hogy összejöttem egy minden szempontból megfelelő, helyes férfival, aki már három hét után félrelépett. Érthető, hogy még egyszer ezt nem akartam és elővigyázatos voltam.

Egyébként a mai napig nem kaptam választ a kérdésemre. De már nem nyaggatom ezzel. Jelek nem mutatkoznak, de neki alkalma éppen lenne rá. Nem élünk együtt, szerinte 1 év azért még viszonylag friss kapcsolatnak számít. És szomorúan mondom, de igaz, még mindig az egymás kóstolgatásánál tartunk, amikor azt próbáljuk felfedezni, mit titkol előlünk a másik. Ő is puhatolózik, hogy meddig mehet el, mit kérhet tőlem és mit nem, mire vagyok hajlandó neki, bevásárlás, főzés, takarítás ilyesmi - ezeket is alkalmilag, ha éppen nála vagyok...

Az előző párommal 5 évig voltunk együtt, együtt is éltünk. A szakítás után hazaköltöztem és most olyan helyzetben vagyok, hogy 1 éve nincs munkám. A jelenlegi páromat nem lehet elhívni hozzánk, eddig összesen kétszer volt, talán ha 10 percig maradt. Anyámmal elbeszélgetett, de láttam, hogy ez az egész kínos neki. Nem hívtam többet, ne szenvedjen, tudja, hogy bármikor jöhet, ha akar. De eddig nem élt vele. Feladtam, hogy én küzdjek érte. Mit bizonyítsak neki, hogy közelebb engedjen magához?

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr755445507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása