Egy másik csávót is magával hozott

2013. szeptember 03. 07:48 - csajokespasik

A csaj nem egyedül érkezik a találkozóra, ami annyira kikészíti Posztolónkat, hogy hamar távozik is. Másnap a hölgy bevallja, nem úgy fogta fel, hogy akkor ők éppen randiztak volna. Hogyan tudja egy pasi világosan kifejezni a szándékait egy olyan nő felé, aki nem veszi az adást, ráadásul pofátlan is?

 

A hétvégén volt egy tanulságos kalandom. Illetve majdnem kaland, mert nem történt semmi, csak én koppantam egy nagyot. A hölgyet, akivel össze akartam jönni, sokáig csak hírből ismertem (aminek akkor nem hittem, pedig kellett volna, sok mindentől megkíméltem volna magam) és nem is hazudtolta meg azokat a híreket. Megbeszélünk egy talit a városban, üljünk be valahova. Örülök, készülök rá, minden. 10 perccel előbb érkezem, ő 20 percet késik. Nem egyedül érkezik, hanem egy másik csávó oldalán.

Először jóhiszeműen úgy gondoltam, véletlenül futottak össze most az utcán, és a srác majd mindjárt tovább megy. De nem. Megtudtam, hogy miatta késett, ugyanis a csaj rá várt… Eleinte elbeszélgetünk hármasban, de nem volt szimpatikus a srác, negyed órát arról magyarázott, mennyibe került a napszemüvege és hol vette a gatyáját. És most nem csak azért beszélem ki, mert nyilván riválist láttam benne, hanem azért is, mert ezt a típust sosem kedveltem. De ha ez a csaj egy ilyen bájgúnárra izgul, akkor áldásom. Úgy 1 órát ülünk, nekem meg 10 percenként eszembe jut, hogy le kéne lépni valami fals szöveggel. Aztán a csaj azt mondja, menjünk, mert elfogyott a zséje. Jó, elindulunk. Útközben elmegyünk egy másik hely mellett, a csaj azt mondja, ez volt régen a törzshelye és milyen régen nem volt már itt, nézzünk be, van-e hely. Szóval, elindultunk, de még üljünk be egy helyre – most annyit csináltunk, hogy elmentünk egy olcsóbb helyről a drágábba, lóvé nélkül… Ja, nekem volt, meg a srácnak is, úgyhogy a csaj valószínűleg a két úriemberre számított. Ugye, venni kell az üzenetet, mostantól mi fizetünk. Ám az ajtó előtt megemberelem magam, ennyi, és azt mondom, én megyek haza, menjetek ketten be, (magyarán fizessen neki a csávó és csináljon vele utána, amit akar) hát egyik sem marasztalt, hamar elfogadták a helyzetet. Hazafelé tartva kicsit lesújtott, mennyire gáz ez az egész, mert ha egy nem létező kapcsolat felett érzett féltékenység ennyire kiborít, mit csinálna velem egy tényleges szakítás-megcsalás kombó? Nagyon rossz érzés, hogy ezek aznap este az orrom előtt jöttek össze. Másnap délben muszáj volt írnom a csajnak és megkérdeztem, hogyan végződött az este számukra. A válasz kis ködösítés, meg az hogy á, semmit, a csávó csak barát. Aztán kicsit rátértem arra is, hogy nem volt túl udvarias a randira elhozni azt az embert. Amit válaszolt, végképp lelombozott: azt mondta, nem tudta, hogy mi most randizunk… Ennyit róla. benéztem. Ami most bennem zajlik valahol a csalódás, a megaláztatás és a tehetetlenség között van.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr335492914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszkiskitti 2013.09.03. 08:54:18

Ha valakit találkozóra hívnak az randi?Vagy miből kellett volna tudni,hogy randi?és mire számítottál?egy laza bubára?

hát, ez gáz 2013.09.03. 23:31:39

@kriki: szvsz ha egy férfi találkára hív egy nőt anélkül, hogy a baráti viszony konkrétan kimondásra került volna, igen, az egy randi.
Engem még sose hívtak úgy randira, hogy "randizunk?". Úgy viszont már annál inkább, hogy "eljönnél velem ebédelni, kávézni, libegőzni, stb?".
süti beállítások módosítása