Összeköltözés helyett utazgatás

2013. szeptember 05. 07:24 - csajokespasik

A távkapcsolatok hátránya, hogy párunk a messzeségben gyakorlatilag azt csinál, amit akar. A kapcsolat elején az összeköltözés állandó téma volt, ma már egyre ritkább, és Levélírónk úgy érzi, ennek nyomós oka lehet. Ma megtudhatod, mennyire tartós a Skype-szerelem.

 

Már több, mint 8 hónapja vagyunk együtt. Ő 34 éves, én 28. Afféle távkapcsolatban élünk, ám ennek ellenére a kapcsolatunk legelején sokkal sűrűbben találkoztunk, mint most. Főleg ő jött, úgy, ahogy tudott, vagy vonat, vagy kocsi, ha elvitte egy ismerőse, én pedig boldog voltam, hogy majd együtt töltünk egy gyönyörű hétvégét. Akkor meg tudta oldani. Persze én is elmentem hozzá jó párszor, mindegy, ki jön, megy, csak legyünk együtt.

Egyszer volt olyan, hogy én mentem volna, de ő lemondta, hogy nem jó, mert dolga van. A szüneteket azzal kompenzáltuk, hogy sokat beszéltünk Skype-on. Komolynak tekintem azt, ami kettőnk közt van, még most is, nem tudok rá másként gondolni, mint olyan emberre, akit szeretek és hosszú időt szeretnék eltölteni vele. És amikor elmondom neki, ő elmondja, hogy hasonlóan érez. Viszont, úgy 2 hónapja folyamatosan csökken köztünk a kommunikáció, nem beszélve a személyes találkozókról. Mintha távolodnánk egymástól. Amikor sikerül vele beszélnem, és jelzem feléje aggodalmam, azt mondja, rosszul látom, csak én érzem úgy. Azt is mondta, ha nem érem el, jobban járok, ha írok neki, mert nem tudja mindig felvenni a telefont, ellenben minden üzenetet elolvas. Ugye, ilyenkor egy nő lassan arra kezd gondolni, hogy van valakije. Mégsem tudom róla elképzelni. Nyomozni pedig nem szeretnék utána, nem is tudnék. Bízom az őszinteségében, mert ha bizalom nincs, akkor semmi sincs. Ezekre a szünetekre úgy gondolok, mint hullámvölgyekre: benne van a pakliban, egyszer vége / ez minden kapcsolat velejárója - viszont ha nyíltan rákérdeznék, úgysem mondaná el, ha van valakije (mert melyik férfi mondaná el?). Régebben szó volt az összeköltözésről, de a téma most pihen, néha mintha kerülné is. Még nem mondta, hogy rájött, én teljesen más vagyok, mint akit megismert, mert tudtommal nem változtam, csak ő. Nem tudom, mit várhatok, ha összeköltözés helyett marad továbbra is az utazgatás.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125495893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása