Még mindig Miss Szösziért nyüszít

2013. szeptember 13. 07:24 - csajokespasik

"Arra gondolok még, azért viselkedik így, mert részéről elmúlt a szerelem, utána már csak a másik hibáit keresed” – öt év után a pasi fura szokásokat vesz fel, Levélírónk pedig arra tippel, mindezzel a lelépését készíti elő.

Eredményekben gazdag péntek 13.-át!

 

5 éve vagyunk együtt. Ő 35 éves, én 32. A miénk is távkapcsolatnak indult, végül ő engedett és költözött fel Budapestre, hozzám. Viszonylag hamar talált munkát is, nem álmai állását, de legalább van valami jövedelem. Szépen éldegéltünk, aztán idén valahogy minden elkezdett romlani. Eleinte féltem a családjától, hogy nem fogadnak el, és nem fogadnak be, részben jogos volt az aggodalmam, ugyanis a mama nem örült, hogy a fia elhúz a környékükről és ezért engem látott felelősnek.

Azt mondja a párom, hogy mégsem kellet volna felköltöznie és talán nem kellett volna otthagynia az anyját. Egyébként minden vasárnap náluk vagyunk pár órát, tehát nincs letiltva anyuról. Most nem részletezném, miért érzem, hogy elfele tendál, csak pár apróságot.

Egyre több új szokást vesz fel: korábban nem mászkált el péntekenként hajnalig, ezek az alkalmak pedig egyre gyakoribbak lettek. Arra gondolok még, azért viselkedik így, mert részéről elmúlt a szerelem, utána már csak a másik hibáit keresed. És ezt nem hajlandó belátni, könnyebb a másikra hárítani mindent. Kitalálta, hogy ki fog menni külföldre, mert nem tudom hol, micsoda lehetőségek vannak, kint van pár haverja is, arany életük van. stb. Viszont ő nem mászkálós, az angolja se túl erős. Szóval, azt hajtogatja, hogy kimegy. De nem ment még. Nem is tett erre lépéseket. De akkor minek mondja? Hogy ezzel is bántson? Akkor menjél ki, de tudom, valójában csak engem piszkál, és azt várja, hogy tartsam vissza. Nem tartottam. Ezekhez a játékokhoz, meg drámázáshoz már öreg vagyok. Mert aki kicsinek érzi magát, mindig nagyot mond? Vagy mert magának is hazudik még. Az is lehetséges, hogy fél jobban elköteleződni, mert a párom előző kapcsolatának viharos vége lett, a nője megcsalta. Mutatott róla képeket, elég jól néz ki, sejtettem, hogy bele volt zúgva. De ő az a tipikus Miss Szöszi, elégedett buta arccal. Amikor először láttam róla képeket 5 percig irigy voltam és kevésnek éreztem magam. Ha a nő nem lép le, szerintem még most is együtt lennének. De ez a fajta lelépős. Tudom, hogy hülyeség elméleteket gyártani, de szerintem egész életében őt fogja visszasírni és a jelenlegi dolgai mögött is valami ilyen szándék lapulhat. Ahhoz képest, hogy már rég nem is látta, szinte naponta fölemlegeti, miket csinált akkor. Még ha nem is pozitívan említi, akkor is: minek járatja még mindig rajta az agyát??

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr535510287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása