Vagy alkalmazkodom hozzá, vagy végeztünk

2013. október 14. 07:44 - csajokespasik

„Én elfogadtam őt, sok mindent elnéztem neki, amit fordítva nem kaptam vissza. Besorolt maga alá” – ilyen az érzelmi birkózás egy szeszélyes nővel. Mindig az van, amit ő akar, és a pasi tervezzen bármit is, ő keresztül húzza. Ha valakinek 3 hónapig nem hiányzol, az nem akar téged. Íme egy bonyolult nő, akit nem is olyan egyszerű kidobni.

 

Sziasztok! A pénteki témát valamennyire folytatva: 32 éves vagyok és egy nálam idősebb nővel jártam. Egy közös ismerősünk hozott össze minket, nem akarattal, így alakult. Akkor még több dologról hasonlóan gondolkodtunk, így hamar kialakult a szimpátia. Volt egy lánya is, bemutatta, amikor először hívott fel magához. Úgy gondoltam, nem ellenzi, ha anyu társaságát élvezem, mintha már hozzá is szokott volna a pasikhoz. Amíg együtt jártunk, eleinte rendben mentek a dolgaink, néha ő jött fel hozzám, néha én látogattam meg a családi fészket.

Úgy 6 hónap múlva teljesen természetesnek vette, hogy vagyok neki és olyan dolgokat várt el tőlem, amiket korábban szívesség szintjén tettem meg neki. Ha megmakacsoltam magam és nem csináltam, amit mondott, utasítgatni kezdett. Egyszer megmondtam neki, hogy ha azon dolgozik, hogy elüldözzön, akkor jó úton jár, azt felelte, nem érzem-e úgy, hogy inkább nekem kéne hozzá alkalmazkodnom. Azt feleltem, nem.

Elterveztük, hogy kettesben megyünk el hosszú hétvégézni. Már terveztem lélekben, szabaddá tettem magam, sok minden megvolt, éppen foglaltam volna a szállást, amikor lemondta az egészet. Nem volt különösebb oka, nem jött közbe neki semmi – egyszerűen elment a kedve. Egy másik esetben megbeszéltük, hogy nála tartjuk a szülinapom, vettem egy pár doboz sört meg egy pezsgőt. Aznap reggel tudtam meg, hogy előző nap feljött az egyik barátnője, és majdnem mindent megittak, alig maradt valami.

Utolsó húzása az volt, hogy megbeszéltünk egy közös programot. Ő, előtte pár órával Facebook-on lemondta, de nem láthattam, nem voltam net-közelben. Amikor rácsörögtem, azzal védekezett, hogy ő üzent, és mossa kezeit. Szerintem meg nem akart jönni, mert ha nagyon akart volna, tudta a számom.

Ennyire nem érdekelte, csak magára tudott gondolni. Ebben a fázisban mondtam azt, hogy holnap viszem el a cuccom tőle. Így is lett, ő nem volt otthon (gondolom, úgy is intézte) a lánya engedett be.

3 hónap némaság, majd úgy jelentkezik be, mintha misem történt volna. Megkérdeztem, nem hiányoztam 3 hónapig? Válasz: de. Röviden és semmi több... És ezzel el volt intézve részéről. Azt várta, visszamegyek és mindent folytatunk, ahol abbahagytuk. De keresztül húztam a számításait, mert azt mondtam, van valakim. Ami valamennyire igaz is volt. Nem kérdeztem, mit csinált az elmúlt 3 hónap alatt, mert ő sem kérdezte tőlem. Ez megint arra engedett következtetni, hogy továbbra sincs semmi közöm hozzá, ügyeihez, magánéletéhez (melynek már nem tekintett a részének) amúgy is azt csinál, amit akar. Én elfogadtam őt, sok mindent elnéztem neki, amit fordítva nem kaptam vissza. Besorolt maga alá és vagy ott maradok vagy kitörök. Én az utóbbit választottam.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr655567449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása