Nem akarom, hogy belém szeressen

2013. október 17. 07:30 - csajokespasik

A lány eleinte nem szerelmes, majd egy kicsit igen, majd nagyon igen, majd megint nem. A pasi is így van vele, eleinte dörgölőzik, aztán nem, majd megint igen. Ember legyen a talpán, aki eligazodik a mai adagon…

 

Mi négy hónapja vagyunk együtt. Annyit el kell árulnom, hogy az elején nem voltam annyira szerelmes belé, kedveltem őt, jó volt vele lenni, stb. Amúgy nem hiszek az első látásra szerelemben. A lényeg, hogy együtt vagyunk. Nem sokat mesélt magáról, én pedig nem faggattam, mert sok férfit ez őrületbe kerget. Ismerőseim szerint az, hogy alig mesél magáról, nem jó, mert ha nem egy lángoló érzelem hozott össze minket, hanem más, akkor legalább a belső értékeknek kéne kipótolni a hiányt.

A másik rossz jel, hogy a szüleim valamiért ki nem állhatják. Nagy ritkán látogat fel, anyám mégis azzal jön, hogy ne szoktassam ide – amúgy két hetente, ha egyszer jön… Ha tudják, hogy vele megyek el valahova, mindketten húzzák a szájukat. Amikor beleavatkoznak az életembe, kiakadok. Nem is vihetem fel hozzánk túl sűrűn.

A barátom azt hiszi, köztünk rendben van minden, és ha ráhagyom, akkor azzal hazudnék neki. Az ágyban, ott valóban rendben megy minden. De nem akarom elmondani, hogy ne tervezzen velem hosszú távra, mert azzal megint csak elrontok mindent, hiszen azzal jóformán a végét szabom meg az egésznek.

Tudom, hogy zavarja, amikor ő érzelmesen beszél velem, én pedig nem viszonzom, de látom, hogy várja. Nem akarom, hogy jobban belém szeressen, most elvagyunk, de ő is meg én is tudjuk, hogy nem leszünk a sírig együtt. Ezt mondta is, hogy ő is így gondolja, de a tettei mást üzennek. Nem akarom őt megbántani, de ennek így semmi értelme szerintem. Most viszont úgy érzem, ha szakítok vele, hiányozni fog. Talán utána jövök rá, hogy mit is jelentett nekem. Bánom, hogy így alakult, de se őt, se magamat nem akarom becsapni.

---

Ha tetszett a poszt, kommentelj, ha viszont inkább saját élményekre vágysz, gyere a Csajok és Pasik társkereső oldalára. A több százezer ismerkedni vágyó közül sokan szívesen megismerkednének Veled. Nézegess fotókat, levelezz, böngéssz, flörtölj!

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr885579986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása