A nő kezet csókol, de nem szerelmes

2013. október 28. 07:49 - csajokespasik

„Vártam, mikor láthatom, hogy végre találkozzunk megint, de amikor együtt voltunk, nem akartam arra gondolni, hogy vége lesz” – hogyan lehet visszahódítani egy nem szerelmes nőt? Sokan simán csak átlépnének a dolgon, ám Levélírónk nem tudja ilyen könnyen lezárni. Ha nyáron kapsz egy számot, ne ősszel hívd...

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Az egészbe úgy kerültem bele, hogy nagyon sokáig nem volt barátnőm, viszont az egyik legjobb barátom szert tett egy hölgyre. Sajnos ez a haver olyan, hogyha van nője, akkor én le vagyok ejtve, nem is néz felém, nem megyünk sehova, akkor ő elvan. Ha nincs nője, akkor együtt lógunk. Így alakult, hogy eluntam magam és összejöttem egy lánnyal. Nyáron kaptam meg a számát, de nem hívtam fel, és most azzal hívtam fel, hogy bocs, hogy nem hívtam nyáron, ugyanis nem mertem… Ez a bénázó őszinteség nagyon tetszett neki, pedig csak önmagamat adtam.

Hamar eljutottunk az ágyig, és nagyon jó volt vele, főleg az, amikor az együttlét után megcsókolta a kezem: teljesen begerjesztett, nagyon fura volt, de izgató. Az elején még úgy voltam vele, hogy félek kimutatni neki, hogy fontos nekem, amikor még csak ismerkedünk, hogy nagyon bírom őt, és nagyon szeretném, ha működne köztünk a dolog. Vártam, mikor láthatom, hogy végre találkozzunk megint, de amikor együtt voltunk, nem akartam arra gondolni, hogy vége lesz. Egyik alkalommal komolyabban akartam vele beszélni és megnyíltam neki. Ő azt mondta „azt hiszem, nem vagyok beléd szerelmes”. Ez mellbe vágott. Mert részemről ez nem egy „azt hiszem” – dolog volt. Ha időt sem ad magának, akkor mire számít?

Kijelenti, hogy nem szerelmes, de ha nem adja meg magának az időt, hogy átlépjen az „azt hiszem” - fázison? Nagyon lesújtott. És ekkor nem akartam vele többet találkozni, ő nem is hívott. Úgy foghatta fel, hogy megoldottam helyette a dolog kellemetlen részét… Jobb is, mert ha élőben látom, elgyengülök és nem bírom megállni, hogy ne csókoljam meg újra. És nem lehet az enyém. Ennek 1 hónapja. Még mindig sokat gondolok rá, és arra, hogy jelentkezzek-e nála újra? Nem bírnám ki, ha még egyszer elhangzana, ami elhangzott, bár a tény ettől még tény marad. Illúzióim sincsenek, de az én dolgom lenne kitartani. Komolyan nem tudom, miként döntsek, de sokan vannak olyanok, akik ezen simán átlépnek. Csak én nem tudok átlépni ilyen könnyen.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr755602410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vertigo 2013.10.28. 21:36:52

Szomorú, de elôfordul, a dolog csak annyit jelez, hogy az illetô hölgy nem lehet szàmodra az Igazi, tehàt jobban jàrsz, ha elfogadod és továbblépsz. Bárkivel megesik, nekem férfi mondta ugyanezt néhàny hónap ismerkedés után, ô adott idôt az érzelmek kifejlôdèsènek, de minek is...(( ha nem, nem. Kár az ilyesmit sokáig húzni, mert a másik egyre mélyebbre kerül az egyoldalú érzelmekben és a folyamatos, semmiért való küzdelemben. Ja és fontos: ami az ágyban törtènik (bàrmilyen érzelmesnek és bensôségesnek tûnik is), abból sajnos nem lehet, nem szabad következtetni a szerelemre. Azért mert valakinek érettebb, érzékibb a szexuàlis kultúrája, az nem jelenti azt, hogy szerelemmel szeret. Üdv a klubban...
süti beállítások módosítása