Írásban bátor, élőben nyúl

2013. október 30. 07:45 - csajokespasik

A levelezés során sok minden elhangzik, élőben kevés. A pasi azon aggódik, hogy ez a kapcsolat nehezen fog kilépni a levelező tanfolyamról, mert a csaj nagyon jól le tudja írni a gondolatait, csak a száját nem tudja használni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

Sziasztok! Pár hete levelezek egy lánnyal, sőt, túl vagyunk már egy személyes találkozón is. Amiről írni szeretnék, nem is igazán nevezném problémának, mert nem jellemhiba ez, csak különös, ugyanis levelezés alatt ő nagyon közlékeny volt, sokat és részletesen írt. Képes volt nekem sok mindent elmondani magáról, néha egészen intim dolgokat is. De amikor személyesen is találkoztunk jóformán végig én beszéltem, ő szűkszavú volt, vagy helyeselt csak, vagy egy-egy rövid mondattal nyugtázta a dolgot.

Egyébként épp a Csajok és Pasikon ismertem meg, és amióta regisztráltam, azóta követem a blogot is. Mielőtt élőben láttuk volna egymást, olyanokról beszéltünk, hogy együtt megyünk majd jövőre nyaralni, vagy idén valahova kirándulni, stb. Amikor még csak leveleztünk, már a második fordulónál küldött fotót: semmi trükk, leplezés vagy árnyék, meg elbújás, vállalta magát és tetszett is nekem (talán pont ezért). Sok mindent elterveztünk – igaz, csak írásban. A találkozó után azt írta, nagyon kedvel. Az is elhangzott, hogy „kár, hogy olyan hamar le kellett lépned” – mert volt egy másik programom is aznapra. 1 hete nem találkoztunk, mert arra várok, hogy ő javasolja, mikor, hol. Azt szeretném, hogy ő jöjjön rá, hogy ketten kellünk ahhoz, hogy elinduljunk. Részemről semminek nincs akadálya. De ez a levelező tanfolyam sem mehet örökké. És onnan tudom, hogy nem igazán súlyos a dolog, hogy az első találkozás után ugyanolyan közvetlenül leveleztünk tovább, ugyanabban a stílusban. Tehát azt sem tudom mondani, hogy a személyes szótlanságának csalódás az oka. Sok mindent meg tudtam róla, de ennek az időhúzásnak van valami oka. Arra nem gondolok, hogy esetleg van valakije, vagy egy olyan emléke, amitől nem tud szabadulni, vagy nem tudta túltenni magát egy korábbi kapcsolaton, vagy másokkal is levelezik… Persze, azt, hogy másokkal is versenyben vagyok, nem mondta, nem is kérdeztem rá, ez a kérdés csak nekem adott rágódnivalót. Mi lehet az oka annak, hogy egy lány írásban bátor, élőben pedig az ellenkezője?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr855605735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása