Félek, hogy visszament az exéhez

2013. november 06. 07:38 - csajokespasik

„Nem tudom, fél év után miért ilyen, miért vannak még titkai előttem” - eleinte sorozatosan tolódik az első találkozó időpontja, ami nem túl jó jel. A folytatás is tartogat meglepetést: a férfi bezárkózik, a nőben pedig felmerül a kérdés: meddig működhet egy döcögős távkapcsolat?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Nő vagyok, 31 éves. Van egy fél éves kapcsolatom. Mielőtt összejöttünk volna, én túl voltam egy szakításon, és jó darabig nem is kerestem konkrét valakit. Végül úgy döntöttem, szeretnék valakivel lenni, mert nagyon egyedül éreztem magam. Egyébként a Csajok és Pasik-on ismertem meg őt. Sokáig csak leveleztünk meg chat-eltünk. Sok közös témát találtunk, kölcsönös volt a szimpátia. Egyre jobban megnyílt, sokkal többet kérdezett, érdeklődőbbé vált, mint az elején. Sokat írt magáról, elmondta, hogy volt egy élettársa, 4 évig együtt, majd szétköltöztek.

Sokáig vártam, végül én hívtam először randira, mert ő nem tette. Lemondta, azt írta, nem biztos, hogy alkalmas az az időpont. Az első találkozó ideje folyton tolódott, mindig más miatt. Végül azzal mondta le az egyiket, hogy költözik és azért nem ér rá, de megígérte, legközelebb ő jelentkezik. Ez be is következett. Tudtam, hogy túlterhelt, és amint lenyugodtak körülötte a dolgok, azonnal megváltozott a stílusa. Amikor már lemondtam volna róla, mert csak szórakozik, ő javasolt egy új időpontot és végre találkoztunk. Összejöttünk. Fél éve vagyunk együtt, nem egy fedél alatt (én akartam volna, de ő azt mondta, nem lenne rám ideje, mert a lakását jóformán csak hálózsáknak használja, és hely se lenne) ezt elfogadtam. Maradt a távkapcs. vagy én utaztam hozzá, vagy ő jött. Megszoktam a helyzetet.

A gond az, hogy egy ideje nem kommunikál velem rendesen, ahogy régebben (többszörös nyomásomra, szinte kikényszerítve belőle egy alapvető kommunikációt). Nekem kell hívnom és akkor is szűkszavú. Egy nő ilyenkor mindenre gondol és az motoszkál a fejemben, lehet, hogy visszament a volt nőjéhez? Mert azóta nem sokat mesél róla, régebben meg mindig panaszkodott és mindig előkerült valami nem szép emlék róla. Ráadásul nem is laknak messze egymástól. Nem tudom, fél év után miért ilyen, miért vannak még titkai előttem és ha baj van, vagy levert, és azért nem keres, miért nem osztja meg velem, s hagyja, hogy segítsek? Talán tényleg visszament, és nem meri elmondani. Ha így lenne, legalább én is tovább tudnék lépni. Csakhogy nem tudom, mi az igazság, így nem tudok dönteni sem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr135617144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása