Háromszázezret kért a csaj

2013. november 25. 07:36 - csajokespasik

„Elvakított pár minőségi szex, amikre jobban szeretnék később úgy emlékezni, hogy ingyen voltak” – futhat a pénze után, aki álomnővel kezd. Ezek a bociszemű, Barbie-fejű pénznyelők simán meg tudják csinálni veled, hogy ne merd visszakérni a kölcsönt. Íme a legdrágább kávé.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.  

 

 

 

A hölggyel akkor ismerkedtem meg, amikor egy házibulin valahogy beszélgetésbe elegyedtünk. Véletlenül tudtam meg, hogy ő a volt melóhelyemen dolgozik. Tehát volt téma. Megadta a számát, magától. Én is az enyémet. Nem mertem felhívni, és úgy voltam vele, nem is fogom, mígnem napok múlva ő hívott fel, hogy lenne-e kedvem találkozni. Minden gyanú nélkül belementem. Nem tudtam, mit akarok a helyzettől, józanul nézve nem akarhattam tőle semmit, de minden férfiembernek jól esik néha egy olyan nővel beszélgetni, akinél, úgy gondolja, semmi esélye. Találkozzunk. Jó. A volt melóhelyem közelében van egy kávézó, menjünk oda. Valahogy úgy éreztem, érdeklem és meghívtam egy kávéra.

Nem esett nehezemre, az új munkahelyem is a közelben volt. Csak 20 percet beszélgettünk, mert neki menni kellett és igazából nekem is, de érte bármilyen alibit ki tudtam volna találni, hogy hol voltam ilyen sokáig. A második találkozón, amit már nevezhetünk randinak is, aznap este fel is hívtam magamhoz, és megtörtént, aminek meg kellett. Elég jó volt vele, értette a dolgát. Pár hónapig találkozgattunk. Egy szép vasárnap reggelen, egymás mellett ébredés, minden tökéletesnek látszott, majd nyögvenyelősen előállt azzal, hogy kölcsön tudnék-e adni neki? (bociszem, Barbie-fej). A konyhában ültem és ő éppen a hálószobából lépett ki, a pólóját igazgatva, erotikus jelenet volt. Leült velem szemben és rögtön a tárgyra tért. Nem tudnék-e kölcsönadni neki háromszázezer forintot? Szigorúan 1 hónapra kéne neki, és utána visszaadja. Nem mondta, mire kell, nekem meg nem volt annyi eszem, hogy rákérdezzek. El voltam szállva. Azért nem vakított el teljesen, mert annyit felfogtam, hogy az itthon lévő összvagyonomat kéri, ami kb. ennyi. Kölcsön adtam neki százezret. Majdnem elégedett volt. Látta, hogy nem esett nehezemre a szekrényig elmenni.

Nem vizsgáltam, hogy van-e fedezete, már akkor sem voltam hitelintézet. Elvakított pár minőségi szex, amikre jobban szeretnék később úgy emlékezni, hogy ingyen voltak. Megköszönte és mindegy, hogy hogyan, de másnap odaadtam neki a maradékot is. Megvolt a 300 ezer. A lényeg, hogy 1 hónapra kérte, és találkozgattunk közben ugyanúgy, ment tovább minden, de a pénz nem került szóba, részemről sem. Amikor 3 hónap után rá mertem kérdezni, azt mondta, fáj neki, hogy nem bízom meg benne, és vegyem észre, hogy elmélyült a kapcsolat. Ja, és akkor el kell nézni a kölcsönöket, és akkor a pénz már értelmét vesztett fogalom? Ezt mondtam is neki, nem szigorúan, hanem ironikusan. Erre ő 1 hét múlva duzzogva visszaadott 100 ezret belőle. Utána megváltozott a hangulat, nem tudom, mire kellett neki még mindig. Mire? Papírt nem írtunk sajnos, mert nem láttam szükségét (és igen, mert hülye voltam).

Én voltam a jóhiszemű, ő pedig visszaélt ezzel. Legutóbb kicsit erőteljesebben kértem az összeget, telefonon, erre ő: „ne kezelj úgy, mintha loptam volna!" Ekkor szállt el a híres béketűrésem: „miért vagy ekkora p…a?? nem vagyok bank!” – Erre sértődés volt a válasz. És itt vagyunk most: akkor beszélünk, ha én keresem, de legalább hitegetést meg időhúzást azt kapok, amiben reménykedhetem. Szerintem ő direkt húzott fel, hogy jogosan tudjon fölháborodni, és szégyelljem magam és ne kérjem a lóvét.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr45654682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása