Már ő sem tudja, mikor hazudik

2013. november 28. 07:35 - csajokespasik

„Ő nem jön össze bárkivel, csak azzal, akiben többet lát, mint szexpartnert, idézem: neki nem csak a test fontos” – a pasi bevallja a barátnőnek, hogy amikor összejöttek, még nem szakított az exével. Ezután kitalál egy mesét, ami még az előzőnél is zavarosabb. Érdemes visszafogadni egy hazug bikát, csak mert képes 5 percig szívhez szóló szöveget nyomni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog, kedves Olvasók! Friss történet: nagyjából 1 évig jártunk az érintett férfival. Ő 35, én 24. Nehéz ügy, mert egy olyan dolgot vallott be, ami már amúgy sem aktuális, de csak most derült ki az egész. Ugyanis amikor összejöttünk, azt mondta, szakított az előző barátnőjével. 1 hete bevallotta, hogy nem szakított akkor, még pár hétig együtt voltak. Utána – nem tudom, miért – arra a verzióra váltott, hogy tényleg szakítottak, de utána újra összejöttek pár hétre, úgy, hogy közben én is voltam neki.

Enyhén szólva érzékenyen érintett. Talán azt várta, hogy válasszam ki azt a verziót, amelyik nekem szimpatikus, és érjem be vele, vagy azt hitte, hogy az utóbbi sztorival majd feloldja az előzőt. De nem működött. Így csak még rosszabbul esett. Én már az elején tartós kapcsolatban gondolkodtam. (jó, tudom, hogy egyetlen kapcsolat sem indul úgy, hogy tartós lesz, útközben válik azzá, vagy nem, még ha annak is indul, nem lehet az elején kijelenteni, hogy ez tartós lesz. Annyi minden közbejöhet – mint esetemben is. Akkor derül ki, mennyire passzolunk).

Most azzal védekezik, hogy ő nem jön össze bárkivel és az eddigi női közül, mi ketten (az exe és én) voltunk a legfontosabbak, minden szempontból (döntsétek el Ti, ez mennyire ostoba szöveg). Ezzel annyit mondott, hogy nem tudott választani akkor. És ezzel megint érjem be, sőt, legyek rá büszke is. Ő nem jön össze bárkivel, csak azzal, akiben többet lát, mint szexpartnert, idézem: neki nem csak a test fontos. Amióta szétmentünk, csak levelezünk, nagyon szívhez szólókat ír és én hajlamos is lennék beszélni róla, de visszaránt a valóságba az a tudat, hogy, míg együtt voltunk, ő visszament az exéhez. Ha tényleg megbánta, adjak neki még egy esélyt? Lehetünk újra egy pár, ahogyan régen? Hasonló helyzetben voltam már, nem szeretnék kivételezni vele, de azt sem, hogy úgy érezze, ezt máskor is megteheti velem. Mit érek el azzal, ha úgy tűnik, hogy engedek neki? Tudom, hogy vannak rendbehozhatatlan problémák. Lehet, ez egy ilyen. Köszönöm, hogy elolvastátok: Gy.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr35661918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása