10 év után sem tudom elfelejteni őt

2013. december 06. 07:42 - csajokespasik

„Tudom, hogy az exek új női kivétel nélkül szörnyek a volt nők szemében, ez törvényszerű. De ami azt illeti, az a nő tényleg elég lepusztult volt” – Levélírónk életébe véletlenül betoppan régi nagy szerelme, ám egy új nő oldalán. Most úgy érzi, hogy hosszú évek emlék-törlési munkája lett oda. Újrakezdésre esély sincs, mert a pasi jövő nyáron veszi el az új jelöltet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

Azt a döntésemet, hogy regisztráltam nálatok, egy számomra fájdalmas élmény motiválta. Ügyfelekkel dolgozom, és történt, hogy összefutottam egykori nagy szerelmemmel, akit úgy 9-10 éve nem láttam. Mindenki életében van egy nagy Ő, akivel végül nem lett semmi, pedig lehetett volna, és nem tudod elfelejteni. Ő volt az enyém. A barátnőjével jött, bemutatta nekem. Miután elmentek, olyan érzés lett úrrá rajtam, amit nem tudok leírni. Egész nap hevesen vert a szívem, (de miért, amikor ő úgy nézett rám és úgy is állt hozzám, éreztem, mint régi baráthoz?). Miért volt rám ilyen hatással ez a találkozás?

Bemutatta a barátnőjét… és nekem mosolyognom kellett, ami úgy feszült az arcomon, mint egy maszk, annyira erőltetettnek éreztem, de nem tudtam mást tenni. Időpontot kértek, beírtam őket, elmentek. Azon a napon elég szétszórt voltam. Nem ismertem magamra. Ami leginkább odakent, ezután jött: 1 nap múlva küldött egy üzenetet, hogy jövő nyáron esküvő, menjek el, ha ráérek. Majd küldi a részleteket. Ezután három napig olyan voltam, mint egy holdkóros. De miért? Hiszen sok év telt el, alig beszéltünk közben, szinte semmit, csak a szülinapi, karácsonyi sms-ek jöttek-mentek, semmi több. Nem tudtam róla. Nem volt köztünk kapcsolat. A múlt lassan idegenné mosta őt. Ezalatt persze voltak kapcsolataim, de nem voltak 1-2 évnél tartósabbak, azt hiszem ez normál. Aztán sokáig senki. Remeteélet.

Tudom, hogy az exek új női kivétel nélkül szörnyek a volt nők szemében : D ez törvényszerű. De ami azt illeti, az a nő tényleg elég lepusztult volt, öltözködésből is egyes, kissé túlsúlyos is, és nem csak a féltékenység láttatja velem (mert féltékeny az nem voltam – nem tudom, mi voltam) nem tudom, miért választotta. Természetesen nem megyek el az esküvőjükre. Akár tüntető hiány lesz, akár nem, lehet, észre se veszi… Mert ha nem futunk össze, valószínűleg nem jut eszébe meghívni. Így meg kényszeredett helyzet a részéről, mert biztos úgy gondolkodik, hogy ha legközelebb is ilyen spontán futunk össze, akkor már egy kész tény előtt fogok állni, amikor megtudom, és az megint kínos, már hogy megvolt az esküvő, de nem szólt róla nekem. Én meg: „igen? Összeházasodtatok? nem is tudtam, nahát, gratulálok”.

Ezután regisztráltam itt. Miért is? Mert ez a találkozás reménnyel, igénnyel töltött el, hogy fiatal vagyok még (nem annyira, de fiatal) és én is szeretnék még szeretve lenni, felejteni is szeretnék, regenerálódni. Próbálok úgy ismerkedni, és belemenni egy új dologba úgy, hogy ne mindenkiben őt keressem tudat alatt. De tény, hogy akiket eddig megnéztem, és bejöttek, egy kicsit hasonlítanak rá. Ő egy átlagos férfi, nem olyan, aki után sok nő megfordulna az utcán…. Próbálok szakítani a gondolattal, hogy ő már nincs. Miért nem tudok szabadulni tőle? Eddig is nehéz volt, de most hogy újra láttam, annyi év után, másik nővel, felerősödtek a halványuló emlékek, és most úgy érzem, mintha évek feledési, törlési munkája ment volna tönkre egy pillanat alatt. Ha lesz egy új kapcsolatom, akkor szerintetek sikerülhet őt végleg elfelejtenem?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr835678109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása