Nem hagyom el a feleségem miatta

2013. december 11. 07:19 - csajokespasik

„Hiába vagyunk felnőttek, nem mondhatjuk azt, hogy igen, a páromra X év múlva is ugyanúgy fogok ránézni, mint akkor” – a munkahelyi kapcsolatok gyakran zűrösek, pláne, ha a másik felet kicsit sem zavarja, hogy a pasi nős. A jelentős korkülönbség ellenére a nő nem adja fel és sms-ekkel bombáz szét egy nyaralást.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sablonos történet. 43 éves vagyok, a házasságom egyik hullámvölgyében, amikor nem voltunk túl jóban, belementem egy munkahelyi viszonyba, ami flörtből erősödött egy rövid kapcsolattá. Viszonyom lett egy 26 éves nővel. Kedves voltam vele, ha nem hozott kaját, megosztottam vele az enyémet, meghívtam erre-arra, jól megvoltunk. Összejöttünk. Feljártam hozzá. Elvoltunk. 2 hónapig ment így, majd abbahagytam vele. A viselkedéséből azt vettem észre, hogy részéről is rendben van így.

Akkor úgy léptem ki abból, hogy megpróbálom elfelejteni. De idén felbukkant újra. Amikor én elkerültem onnan, elkezdte újra felvenni velem a kapcsolatot, én meg próbáltam hárítani, de nem túl durván, mert azt nem érdemli meg. Azt mondta, nehezen tud nélkülem élni, sokat gondol rám azóta is. De én nem sodrom a házasságom nagyobb veszélybe, mint amennyibe már így is van. Én találkozni sem akartam vele, nem is találkoztam, mert annak több végkifejlete lehetett volna. És különben is bántam már az egészet.

Elmentünk nyáron nyaralni a feleségemmel, és óránként csipogott a telefonom az sms-eitől, míg el nem némítottam. Nem érti meg, hogy nem hagyom el a feleségem miatta. Hogy mondjam meg neki, hogy megértse és ne bántsam meg – ezekben a dolgokban sosem voltam túl jó – keressen egy magához illőt, és tegye túl magát az egészen. Úgy tűnik, az, hogy nős vagyok, nem érdekli. És az erkölcscsőszök álszent megszólalásait nem kérem, hogy ilyen szemét vagyok, meg olyan szemét, hogy megcsalom a feleségem. Hiába vagyunk felnőttek, nem mondhatjuk azt, hogy igen, a páromra X év múlva is ugyanúgy fogok ránézni, mint akkor. Ilyet senki nem kérhet. Köszönöm: K.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr635685517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ordasbacsi 2013.12.12. 00:51:28

Ez bizony így van. Egyetértek.
Egyébként a lánynak lehetett volna több esze anno.
süti beállítások módosítása