Átvert a szexéhes anyuka

2013. december 18. 07:57 - csajokespasik

„Nem is olyan erkölcstelen egy ilyen nő? Aki hazudik, párkapcsolatot mímel, de látom, hogy szereti a szexet, és most már mással is” – Levélírónk egy másik pasi oldalán látja viszont barátnőjét. A 40-es hölgynek van egy 8 éves gyereke, mégis egy 18 éves lány életéről álmodozik. Jogos a kifakadás?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

 

Üdv! Röviden: 39 éves nő pasizna, csak elfelejt szólni róla, hogy én már nem játszom. Lassan 1 éve ismerem, munkája már akkor sem volt, nem tudom, miből tartja fent magát, de elég nagylábon él, vagy legalábbis ezt az illúziót szeretné fenntartani. Egy közös ismerősünk által ismerem, és az hozott össze minket, hogy kiderült, pár utcányira lakunk egymástól. Hát egyszer áthívtam magamhoz, lesz, ami lesz. Lett is. Cirka két hete történt, hogy másik faszival látom. Kérdezem: ki ez? Valami jól kigondolt, nőies hazugság helyett azt mondja: „hát, próbálkozunk…”

Ja, és én? Velem mi van? mi eddig mit csináltunk? És ha próbálkozol mással, engem értesíteni is elfelejtesz? Erre leereszkedő, magától értetődőnek szánt szöveg, hogy hát értsem meg, hogy ő az ő korában…, meg gondolni kell a gyerekre…, meg már nem a régi… meg stb. De ő azt szeretné, hogy ezek után is maradjak meg neki (ha akarok) és értsem meg. Ez a lényeg: nekem semmi más dolgom nincs, csak megérteni ezt az egészet. Ilyen egyszerű. Tök hülye vagyok, hogy nem fogom fel és nem értem meg. Nem?

Van egy 8 éves gyereke is. nem tudom, mennyit fog fel anyuból. Meg az egész életviteléből. Miért csinálta ezt? Talán rosszul indítottam az elején, hogy ezt vágta le rólam, hogy ezt megteheti? Azt mondja, erős, független nő akar lenni. Ellentmondás: mert ezután rögtön azzal jön, hogy azt szeretné, hogy amikor hazajön, meleg lakásba nyit be, ahol boldogság van, nyüzsi van, és a párja várja őt. És a mostani lakásából már elköltözne, lehetőleg a jövőbeli szuperpárjához. Nem tudom, rám célzott-e, mert ezeket már a bukta után mondta, vagy az új faszira értette. Szóval, ha egy 16 éves csaj mond ilyeneket, akkor azt mondom, „jól van, aranyos vagy”, de egy közel 40-es nőnél már elég durva.

Nem tudom, mi lesz később, ha lesz később – Nálam nem lesz több légyott, vedd úgy, hogy leléptem. Nem rázta meg. Jól van, intézzed a dolgaid, mintha nem is lennék. Ez velem szemben is tisztességtelen. De értsem meg, hogy az ő helyzete annyira kiváltságos, hogy bárkit átverhet. Én mindent megértek. Valószínűleg több pasija is van, igyekszik annyit gyűjteni maga köré, amennyit csak bír. De nagyon rosszul viselem az ilyen mindenkit lesz*rok mert csak én számítok hozzáállást. Szerettem, és amúgy majdnem minden téren oké volt. Ha nálam volt, senkit nem hívhattam át, mondtam, tartok egy bulit, jó lesz - jaj, azt nem szereti, neki 5 ember már tömeg… Ellenben nála zajlott az élet folyton. Csak ennyi.

Vagy nem is olyan erkölcstelen egy ilyen nő? Aki hazudik, párkapcsolatot mímel, de látom, hogy szereti a szexet, és most már mással is. Vagy a többiről én nem tudok. Vagy korábban kimaradt nála ez a korszak és most akar elk*rvulni és tartós kapcsolatot valóban nem akar, csak laza numerákat. Csak szex, a többi mellébeszélés, hogy ne nézzem akkora k*rvának. A legkényelmesebb neki, ha van egy állandója (én) és több dugópajtása is van.

Ha kirakjátok, és elég vélemény jön rá, lehet, elküldöm neki. Köszönöm: Attila.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr305697457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croma Soma 2014.06.04. 14:37:33

Totál igaza van!

Mindenki a saját érdekeivel törődjön! Te meg döntd el mit akarsz! Jó ez így neked, vagy sem?
Ha nem lép és ne rinyálj, kurvára férfiatlan!

Croma Soma 2014.06.04. 14:39:34

@Croma Soma: lépj

Ez a .... iPhone :)))
süti beállítások módosítása