A pasim itthon Szilveszterezne

2013. december 23. 07:58 - csajokespasik

Ha a pasid nélküled akar szilveszterezni, az sok mindent jelenthet, de ha felajánlja, hogy menj inkább nélküle, akkor már komolyabban is lehet aggódni. Ha nem anyagi okai vannak az otthon ülésnek, mi jöhet még számításba? A te párod honnan szokott fizetés nélkül távozni?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A barátommal kb. 1 éve vagyunk együtt, ő 27 éves, én 22. Kis városban élünk, nem sok program van, ezért ha úgy adódik, akkor felmegyünk a fővárosba. Ott már évek óta kialakult nekem egy szállás, úgyhogy oda szoktunk menni. Legutóbb arról vitáztunk, hogy ő nem akar szilveszterezni sehol, illetve igen: itthon. Hogy legyünk kettesben és nézegessük, amit a tévé ad. Utóbbi érvelése: meg amúgy is hideg van, te meg fázós vagy. Kedves tőle, hogy rám is gondol… csak a hátterében egész más van.

De ha a hidegre hivatkozik: nyáron is gyakran keresett kifogásokat, csak másmilyeneket. Csak nem erről van szó, hanem a lustaságról és a punnyadásról, amit megszokott. Gyakran hárít úgy, hogy ne vegyem észre: egyik helyre nyáron azért nem mentünk be, mert régebben fizetés nélkül távozott onnan. És akkor azt mondta, ide ne menjünk be, mert ócska hely… aztán elmondta, miért. Kiszedtem belőle. Miért ócska a hely, mesélj…? Ha egyenesebb lenne velem, lehet, hogy megérteném, miért ódzkodik attól, hogy máshol szilveszterezzünk. De nem is ez a lényeg, én szeretem őt, és vele akarom tölteni a Szilvesztert, de nem otthon ülve.

Kevés haverja van, semmi hobbi nincs, ami érdekelné. Egy ideig motorozott. A munkahelye is viszonylag ingerszegény, tehát most nekem kéne megoldani valamit, de őszintén szólva, nincs energiám, és nem is tudom, hogy fogjak hozzá. Most abban maradtunk, ha nagyon akarok, menjek egyedül Pestre Szilveszterkor… Ez milyen már? Az utóbbi időben sehova se megyünk. És nem anyagi okai vannak. Persze, megoldható hogy külön megyünk, csak rosszul érezném magam nélküle, és – lehet – ő is. Talán az sincs kizárva, hogy erre játszik éppen. Nem társasági ember, pedig nagyon jókat lehet vele beszélgetni, tudna ő, csak nem akar. Kirángatni a kis gubójából meg én nem akarom.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr105705228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása