Olyan, mintha szerepet játszana

2013. december 30. 07:44 - csajokespasik

„Ő még nem volt soha szerelmes, illetve nem tudja megkülönböztetni a vágyat a fellángolástól. De szeretne egy lehetőséget adni magának” - a pletykának érdemes hinni vagy a saját szemednek? Ha abból indulunk ki, hogy a szóbeszéd nem mindig alaptalan, akkor bármelyik találkozóból az utolsó lehet.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Nem lesz valami nagy sztori, de mindenképpen szeretnék egy-két tanácsot. Van egy fiú, aki tetszik nekem, erről a fiúról tudni kell, hogy egyik barátnőmmel járt régebben, akivel azóta nem tartom a kapcsolatot (nem emiatt). Ő sejti, hogy bejön nekem, de biztosan nem tudom, milyen ember és milyen tervei lennének velem. Levelezni szoktunk és abból veszem le, hogy nem vagyok számára semleges. Olyanokat ír, hogy ő nem szokott senkit ennyire közel engedni magához, mint engem.

Ez azért érdekes, mert én nem érzem úgy, hogy nagyon közel lennénk. Ez valahogy olyan túlzás. Semmi nem történt köztünk, csak beszélgettünk eddig. Olyan, mintha egy előre megírt sablonlevélből vágta volna oda ezt a nem oda passzoló sort. Azt írja, nincs jóban a szüleivel és a legtöbb emberrel 3 lépés távolságot tart, mert már sokat csalódott. Ezeket így kérdés nélkül írja. Mintha nem lenne türelme a levelezéshez és elővett volna egy korábbi levelezést, amit mással folytatott. Teljesen ez az érzésem volt. Leírta, hogy azt mondta a volt nőjének, hogy ő jobbat érdemel nála és hagyja el. Szó szerint. És ez megint a sablon kategória. Nem tudok rajta kiigazodni, hogy mikor hazudik és mikor nem. Még valami ellene szól: valaki azt mesélte róla, hogy az ő családja zártan él, sok testvére van, sokan laknak együtt, és ami másnak fura, nekik természetes. Ezt nem részletezte, mit jelent, kértem mondjon példát, azt mondta, hogy ha a család nem fogad el valakit, akkor mindegy, mit gondol a fiú. És a korábbi barátnőt, nem enyhén utálták, majd anyagilag is kihasználták. Olyasmit kezdtek róla terjeszteni, hogy megcsalta… Ha ilyen környezetben él, persze, hogy bizalmatlan.

Pár napon belül találkozni fogok vele és mindezeket háttérbe szorítva próbálom megfejteni, hogy mennyi az igazság. Persze ezekre nyíltan nem kérdezhetek rá. Mégis: beszéljek vele úgy, mintha nem tudnék semmit?

Olyan, mintha szerepet játszana. Azt írta, ő még nem volt soha szerelmes, illetve nem tudja megkülönböztetni a vágyat a fellángolástól. De szeretne egy lehetőséget adni magának. Olyan, mintha nekem tenné magát, hogy lássam, mekkora rejtvény. De lehet, hogy csak véletlenül és ártalmatlanul sütögeti ezeket a dolgokat, nem tudja, hogy gáz.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr125717035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása