Azért, mert hazudik, még lehet rendes

2014. január 17. 07:52 - csajokespasik

„Ironikus lenne, ha egyszer egy ilyen nővel futna össze, aki pont ilyen hazudós, mint ő és szépen kiforgatnák egymást” – akkor vajon ki dőlne ki előbb? Levélírónknak külsőleg megfelelne a jelölt, csak ne találna ki egófényező meséket. Ha a pasi felnagyít dolgokat, azzal leplezni próbál valamit, ártalmatlan szokás, vagy csak magával elégedetlen?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Van egy srác, aki külsőleg bejön, úgymond, az esetem lenne, csakhogy belülről kissé zakkant, döntsétek el ti. Tavaly ismertem meg, akkor még semmi sem történt köztünk, most is csak a csókig jutottunk el. Az a gyanúm, hogy nem mindig mond igazat, olyan, mintha bizonyos fokig kényszerbeteg lenne, és muszáj lenne felnagyítani dolgokat, vagy kitalálni. Ő 29 éves, keveset tudok róla, olyat, ami igaz lehet és el tudom hinni. Még nem voltam fent nála, lehet, nem is leszek. Tudom, nagyjából hol lakik, de ködösen mesélt arról is.

Úgy jöttem rá, hogy a felét kell venni annak, amit mond, hogy - az első összefutásunk óta rám sem emlékezett mostanáig, arra sem, hogy akkor mit mesélt nekem - amikor megismerkedtünk, azt mondta, főállású szobrászművész, kőfaragó. De ma már felszolgáló volt 4 éve, és olyan sztorikat hozott vendégekről és helyzetekről, mintha tényleg megtörtént volna. Akkor mikor kőfaragó? Olyat is hallottam már tőle, hogy publikál cikkeket valahova, de nem tudom, hova, nem mutatta. Aztán az egyik barátnőmnek azt mondta, most azért nincs pénze, mert kölcsönadott a főnökének, de napokon belül a főnöke nemsokára utal át neki fél millát. Nem tudni, milyen főnök és mit csinált. Azt sem tudom, hogy azt miért mesélte el, hogy ő olyan vagány, hogy a buszon szokott nőket leszólítani, és tökre meg vannak lepve, hogy van még ilyen ember, mint ő. Csak annyit mond nekik, hogy azért szólította meg, mert a szépeknek ez jár... És ekkor azonnal beleszeretnek (nem kicsit nagyképű). Azt mondja, gyakran még mindig 20 évesnek nézik, pedig valójában 30 felé jár (egyébként annyinak néz ki, amennyi).

Mi igaz belőle és mi nem, illetve mit akar leplezni, nem tudom. Vagy nem érzi magát elég érdekesnek és azért teszi, mindenesetre nem javítja a pasi-statisztikát. Akkor is van magyarázata mindenre, amikor nem is kérdezem, mindenhez hozzá tud szólni, csak nem biztos, hogy nem ő találta azt is ki. A megingathatatlan magabiztosság, amivel ezeket szórja, a gyakorlatlan nőnek meggyőző. Szóljak neki, hogy álljon le, mert ezzel csak magát égeti? Miért ilyen egy pasi? Ettől még lehet rendes? Nem számít, nézzem el, ártalmatlan tényező? Ezeket el is hiszi szerintem. Ez már klinikai eset? Majd az idő eldönti, mi lesz. Ironikus lenne, ha egyszer egy ilyen nővel futna össze, aki pont ilyen hazudós, mint ő és szépen kiforgatnák egymást - vajon ki dőlne ki előbb? : ) Ehhez a játékhoz szerintem már öreg egy kicsit, egy 21 évesnél még elnézném, hogy vetít.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr65762141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása