A pasinak hónapokra nyoma veszett

2014. február 07. 07:34 - csajokespasik

A pasi időzavarban szenved, mert a hónapokkal ezelőtt kapott levélre úgy válaszol, mintha mi sem történt volna, és nem telt volna el közben egy hatalmas szünet. Levélírónk egy céges rendezvényen ismeri meg az időutazó urat, akivel ugyan nem lesz semmi, de legalább egy csomó kérdést ad.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tavaly, nyár végén ismertem meg az urat, egy céges rendezvényen. Én 28, ő 41. Nem nős, nem is volt – elmondása szerint, bár azóta már gondoltam mindenre. Akkor sokat beszélgettünk, később levelezés, pár telefon, ilyesmi, a szokásos. Egy alkalommal találkoztunk is. 1 órát beszélgettünk, aztán mennie kellett. Ezután még volt pár levélváltás, aminek a lényege annyi volt, hogy igen, szimpatikusak vagyunk egymásnak, igen, lehetne valami. Aztán hirtelen megszakadt az egész.

Nem válaszolt a levelemre. Nem is hallottam felőle, egészen mostanáig. Azóta lett egy új férfi az életembe, tehát meglepetésként ért a dolog. Bizonyos szinten örültem is, meg nem is. Szóval pár napja rám írt, pontosabban a legutóbbi levelemre válaszolt, úgy, mintha mi sem történt volna és nem telt volna el egy jó darab szünet. Még nem válaszoltam. Azt kérdezném meg tőle, hogy mit csinált az eltelt idő alatt? Az sem biztos, hogy egyáltalán válaszolnom kéne neki, de még nem zártam le. Próbáltam, de végig megmaradt az emléke, hiszen nyitva maradt a dolog. A jelenlegi párommal heti egyszer-kétszer találkozunk, ha eljön a fővárosból… és még nem mondanám, hogy elmélyült volna a dolog vele. Tehát lenne esély, csak van-e értelme? Mert ezt bármikor újra eljátszhatja.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr135803216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása