Szeretném, ha élete részének tekintene

2014. február 12. 07:57 - csajokespasik

„Azt hiszem, ha tőle várom a kezdeményezést, hogy tovább jussunk, az sok időbe fog telni” - ha a netes jósgépek csődöt mondtak, akkor jövünk mi a képbe. Levélírónk azt tudakolja, hogy a megadott paraméterek alapján, vajon összepasszol-e a bátortalan informatikussal.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Vannak a neten olyan kétes megbízhatóságú alkalmazások, amik megmondják, mennyire passzolsz a pároddal. Én inkább bennetek bízom. Pár még nem vagyunk, még nem beszélhetünk ilyen értelemben magunkról, csak csók volt eddig. Inkább leírom, milyen vagyok én és milyen ő.

Ő: 25 éves, csillagjegye Bak (annak, aki számottevőnek tartja) informatikus, bár néha művészlélek.

Kicsit testes. Láttam már romantikus hangulatban is. Folyton én keresem, ő bátortalan, legtöbbször én hívom mindenhova. Segítőkész, mindenben számíthatok rá.

Én: 27, Mérleg. Szeretek nyüzsögni, de nem irritáló módon. Odafigyelek a másikra. Nem tartom magam elveszett embernek, de van olyan, amikor inkább egyedül vagyok, mint társaságban. Aztán hirtelen jön rám a mehetnék és akkor nyakamba veszem a várost. Szeretem a gyerekeket, ha családban bárkinek volt, akkor én voltam az első, aki megnézte, kérdezte, miben segíthet, és abban a válaszban reménykedett, hogy a felügyelésben. Szeretek főzni. Szeretem a komolyzenét, de az underground zenéket is, most pl. a Talking Heads-ért vagyok oda.

Ennyi. Két hónapja ismerjük egymást. Azt hiszem, ha tőle várom a kezdeményezést, hogy tovább jussunk, az sok időbe fog telni. Szeretnék többet tőle, de nem tudom. Kissé zavar benne az, hogy nehezen mozdul, társaságban is inkább szótlan. Egyébként erről az oldalról ismerem, mondanom sem kell, hogy én írtam neki először. Szeretném, ha élete részének tekintene, de lehet, hogy még korán és sokat kérek és nagyon előre szaladok. Megváltozhat valaki, ha van valaki, aki ebben segítene neki? Köszönöm. Szép napot mindenkinek.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr685810537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joe69 2014.02.14. 07:59:48

Posterina, bármit csak ne a címbeli mondatot ! Egyszer kapd el és jól szopd le, utána már nagy baj nem lehet, ha már ennyire odavagy érte.
süti beállítások módosítása