Nem leszek szerető

2014. február 27. 07:40 - Panni CsP

Ez a nő is foglalt, pasija féltékeny, mégse bír a vérével. A tényleges megcsalás elmaradt, Posztolónk pedig hoppon: a lány találkozni akar még mindig, de úgy tűnik, ő sem tudja, mit akar. Milyen esetben érvényes a „Maradjunk barátok” – frázis?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Az utóbbi idők szomorú tapasztalata, hogy eddigi 24 évem alatt 5-6 hónapnál tovább egy nő sem maradt meg velem. Kerestem magamban a hibát: undok nem vagyok, kibírhatatlan sem, követelőző sem, irányító sem, birtokló sem, törődöm a másikkal és odafigyelek rá. Túl rosszul sem nézek ki. Talán a csalódás miatt vagyok ilyen kitartó az alábbi helyzetben. Megismertem egy lányt itt. A második levélben mondta csak meg, hogy tulajdonképpen foglalt, van egy barátja, 3 éve, de már többször megpróbáltak szakítani…

És most biztos szakítani fog vele - állította akkor. Ez engem pedig vigasztaljon. Azért akarja otthagyni, mert féltékenykedő, DE attól még találkozgathatunk - írja ő. Elmondta, igaz, nem az elején, jobb később, mint soha. Nem akarok agyalni, de most a végkifejlet kettő lehet: találkozunk és lesz egy rövid kapcsolat, amiben én a szerető szerepét játszom. Kettő: sokáig hitegetni fog, mert ő se tudja, mit akar, végül nem szakít, nekem meg elment, ki tudja, hány hónapom. Egyszer beszéltünk telefonon, utána én is felhívtam őt, de más vette fel, szólt neki, de ahelyett, hogy beleszólt volna, letette. Azzal magyarázta később levélben, hogy éppen fürdött... (nem hívott vissza). Aztán azt mondja, hogy „lehet, jobban járnánk, ha csak barátok lennénk” Nem akartam ’barátok’ lenni, egyrészt azért, mert ahhoz hogy ezt jogosan mondhassa, legalább járnunk kellett volna, vagy valami, így úgy hangzik, mintha egy olyan kifejezést használna, amiről nem tudja, mire való és mikor kell berakni. Csak bedobta, mert valami motoszkált a fejecskéjében. A legújabb fejlemény az, hogy legyen mégis egy személyes találkozó. Nem tudom eldönteni, mit kéne tennem, hogy ne legyen zűr. Mert ha elzárkózom, akkor az gyerekesnek tűnik, ha meg találkozunk, az meg tisztességtelen egy másik féllel szemben – még akkor is, ha semmi nem történik...

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr35834761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása