Biztos találsz majd valaki mást

2014. március 11. 07:48 - Panni CsP

Levélírónkat sekélyes indokkal pattintotta a barátnője. Főleg lesajnálást érzett ki a nő szavaiból, semmint valódi érzelmeket. A pasi most ott tart, hogy addig nem áll le, amíg valami magyarázattal nem szolgálnak neki.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Tisztelt Csajok és Pasik blog,

Kicsit el vagyok keseredve, mert a barátnőm kb. 1 hete szakított velem. Majdnem egy évig voltunk együtt és kicsit megviselt az az átlátszó, nemtörődöm stílus, ahogyan tette. Azt mondta: „Biztos találsz majd valaki mást” - és ezzel a „valaki mással” nagyon eltávolította magát mellőlem, határozott vonalat húzott, mintha betegség volnék és az együtt töltött időt is bánná. Hibáztam azzal, hogy korán elmondtam neki, mit érzek iránta? Miért menekülnek ez elől a nők? Azt hittem, erre várnak.

Ha meg nem hosszú távra tervezett velem, akkor közölhette volna. Szóval, inkább mondott volna bármi mást, csak ezt ne, mondta volna, hogy menj a k**va anyádba, az jobban esett volna, legalábbis ennyire nem fájt volna. Ez annyira átlátszó volt. Azzal, hogy eltávolított az életéből, azt érte el, hogy egyre több magyarázatot szeretnék, és ha zaklatásnak tartja azt, hogy naponta felhívom, hogy találkozzunk és magyarázza meg, mit hibáztam, akkor ez van. Szerintem ésszerű, hogy tőle várom a magyarázatot. Abból indulok ki, hogy a kapcsolatunk elején azt mondta, sokáig tőlem várta a kezdeményezést, bátortalannak érzett. Sokat fejlődtem ebben a kapcsolatban és szerintem mindent megtettem, hogy megfeleljek neki, de azt semmiképpen nem érdemeltem, amit kaptam. Megalázó rám nézve. Ezzel, hogy azt mondja, majd csak találok mást, szerintem csak magát vigasztalta. Ebben egy kis lesajnálást is érzek. AZT szerencsére nem mondta, hogy maradjunk barátok. Tudom, nem lehet minden olyan, mint az elején, de ha még egy esélyt adna.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr365853596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása