6 jel, hogy csajod sokba kerül

2014. március 27. 07:52 - csajokespasik

„Ha a vonatjegyét egyszer kifizeted, még rendben, nagylelkű voltál. De ha állandóan, akkor hülye voltál” – és ha két hét ismeretség után már hozzád akar költözni, sőt, lakberendezési javaslatokat is tesz, légy résen. Társkereső levélírónk a tapasztalataiból küldött nekünk egy csokrot. Most megtudhatod, hogy nincs drágább az olcsó nőnél.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk a www.csajokespasik.hu oldalon! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Nem szoktam olyat csinálni, hogy ha csalódás ért, felnagyítom a múltat, mert az szánalmas, és sehova se vezet, de eddigi 28 évem alatt megfigyeltem pár tényezőt, amit most le is írnék Nektek. Azt sem hiszem, hogy minden nő csak a pénzre hajt, mert az sem teljesen igaz. Bosszúból sem írok, mert elhagytak (egyébként el) és most gyűlt fel bennem minden. Most van időm írni, érni és gondolkodni, úgyhogy íme. Sokba kerül a nőd, ha:

- kikönyörgi a kocsidat, mondván: csak 2 napra kell. Három hét múlva hagyja békén, de KÖZBEN végig azzal jön, hogy tankold már meg, végül is a te kocsid. (Elképesztő, amikor a nők úgy érvelnek, mintha az megrendíthetetlen lenne, és te vagy a hülye, ha nem érted. Látszólag ésszerűen és egyértelműen megmagyaráznak, és ha nem figyelsz, még te is elhiszed. Mindezt magától értetődő arccal).

- nagyon szeretne érdekesnek és igényesnek tűnni, de nem az. (ha egyszer veszel neki valamit, akkor onnan nincs megállás. Később is elvárja. Vonatkozik ez a karácsonyi ajándékokra is. Én már senkinek nem veszek semmit. A karácsony ne erről szóljon, és valaki legalább kezdje el.

- ha a nő nálad 5 évvel idősebb, még nem jelenti azt, hogy érettebb is, tud úgy viselkedni, mint egy 18 éves hercegnő, anyagi szinten is.

- eszébe se jut, hogy egy helyen ő fizessen. Soha. Semmikor. Ilyen tétel nincsen. Amúgy hol van az megírva, hogy mindig a férfi fizet??

- ha a vonatjegyét egyszer kifizeted, még rendben, nagylelkű voltál. De ha állandóan, akkor hülye voltál. Később ugyanez a hölgy mondta rám azt, hogy korlátolt vagyok, de a beszélgetésnek egy olyan pontján, ahova egyáltalán nem kapcsolódott - ezt a szót is csak az éjjelnappalbudapestben hallotta szerintem és elsütötte, hogy okosnak érezze magát.

- két hete ismeritek egymást, de már hozzád akar költözni. Sőt, lakberendezési javaslatokat tesz és gyakran kezdi úgy a mondatait, hogy „ide vehetnél egy xy-t, én már kinéztem egyet”. Semmi saját bútor, az majd jó lesz másnak.

 

Most itt több élmény lett összevonva, több nőtől, de jártam normális lányokkal is természetesen, akik értékrendileg is jól fogták fel a dolgokat. Hát, ők sem maradtak velem. Nem vagyok Hank Moody és azt sem mondom, hogy a hazai nők lassan kezdenek felzárkózni a londoni nőkhöz, de valami van a levegőben.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr425880609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h.chris 2014.03.27. 16:32:24

Van ennél több jel is :)
Én következetesen szinte semmit nem adok, így ha velem van vki, az csak miattam van.
Ha még nem tetszik, meg ha jön a mások ezt meg azt adnak, akkor el lehet ballagni. :)
süti beállítások módosítása