Néha járunk, néha szakítunk

2014. április 16. 07:54 - csajokespasik

„Elhívott vacsorázni. Pár hétig találkozgattunk utána, de szexre nem került sor” - főleg a nőkre mondják azt, hogy nem tudják, mit akarnak. Levélírónk egyre biztosabb benne, hogy a férfiak se feltétlenül határozottak. Mikor érdemes leszállni az érzelmi libikókáról?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Már régóta érlelődött bennem, hogy ezt megírjam ide, mégse úgy szeretném tenni, hogy az illető támadásnak érezze, vagy azt gondolja, bűntudatot akarok kelteni benne. Már ha megtalálja. Szóval, volt egy három éves kapcsolatom egy férfival. Amikor szakított velem, azt hittem, belehalok. Utána sokáig nem randiztam. Folyton ő járt a fejemben, meg a sok közös emlék, hogy a tervekről ne is beszéljek. Aztán egy helyen, ahova anno közösen jártunk, összefutottam vele. Beszélgettünk. Neki sem volt senkije, pedig akkor én már próbálkoztam más irányba, de nem jött össze. Ezt nem említettem neki.

Valójában az ő hiányát akartam csak kitölteni, igen gyorsan. És felejteni. De amikor újra megláttam, tudtam, hogy csak ő kell. Másnap feljött hozzám. Mintha kibékültünk volna. 2 hónapig mintha minden a régi lett volna, majd ő azt mondta: tévedés volt. Nem volt jó ötlet folytatni. És megint elvesztettem. Újra szakított velem. Azt hittem, minden a régi lesz, amikor megint vége. Amikor már minden mindegy volt, abbahagytam a találkozókat, még a gondolatát is hagytam. Nem akartam senkit. Alig telt el egy kis idő, az első szakításhoz képest rövidebb idő, amikor elhívott vacsorázni. Pár hétig találkozgattunk utána, de szexre nem került sor. Azt hittem, próbálja felépíteni a dolgokat az elejéről. De nem tudom, miért keltette a békülés újabb látszatát. Mert nem sokra rá megint eltűnt. Tehát egy új helyzet, ami az őrületbe kerget. Próbálok úgy hozzáállni, hogy ő már veszett ügy, nem hisztizek feleslegesen, de az érdekelne, hogy más hogyan reagálna ilyen esetben. Mindig azt mondják a nőkre, hogy nem tudják, mit akarnak. Hát a férfiak se mindig. Nem is a lakás vagy a pénz miatt volt velem, mert neki mindkettőből jobb és több van, mint nekem. Akkor viszont nem értem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr736042694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása