Az átlag pasiknak hatalmasak az igényei

2014. április 22. 07:43 - csajokespasik

„Azt írják, lazán és tömören, hogy küldjek másik képet. Ebből a kasztból volt olyan, aki félmeztelent akart” – jót tesz az átlag pasi egójának, ha elérhetetlen igényeket támaszt és olyan magasra teszi azt a lécet, hogy már ő sem látja. Most megtudhatod, hogyan lehet gyerekkel udvarolni és barátnő mellett társkeresőzni.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Elég régóta társkeresőzöm és leszűrtem pár dolgot. 23 éves vagyok, nő. Amikor belevágtam, nem írtam össze adatokat és tulajdonságokat, hogy kit keresek, és az illetőnek minek kell megfelelni, illetve milyen ne legyen. Minden úgyis a személyes találkozón dől el. És írni bárki bármit írhat, az csak annyit segít, hogy növeli az esélyeket, de nem dönt el semmit. Hogy kit ismernék meg és kivel járnék szívesen? Nem túl bonyolult: érzelmileg egészséges emberrel, akinek nincsenek lehetetlen elvárásai és nem csak a külső számít neki.

A normál külső alatt azt értem, hogy nem feszül meg azért, hogy "tökéletesen" nézzen ki. Néha látok olyan nőket, akik olyan profi képeket raknak fel magukról, mint akik nem társat keresnek, hanem ügyfeleket, ha értitek. És sok férfi elhiszi, hogy ez a top, amit el kéne érniük. És ezzel a többiek – a normális nők - esélyeit rontják. És a pasik be is kapják a horgot, mert egynémelynek olyan igényei és dumái vannak, hogy könyvet lehetni írni belőlük. Az egyik azzal próbált kedvet csinálni magához, hogy elmondta, van egy gyereke egy nőtől és még kettő egy másiktól, de egyik nőt sem vette el, és milyen okos volt. Amikor látta, hogy nem lettem a rajongója, megváltozott a kezdetben udvariaskodó stílusa nagyon hamar.

Egy másik ezt írta: bajom lenne-e az alkalmi kapcsolattal? – így, mindezt köszönés helyett, semmi hello, szia. Ő bejelentkezett, rá a lényegre, minek húzná az időt? Azt írtam vissza, hogy nem, csak én ne legyek benne és sok szerencsét. Ez még mindig jobb, mint amikor egy bő levelezés után, napok múlva nyögik be, hogy valójában van nőjük. Elmondja, hogy ő foglalt, de… (itt nincsen de!). Ezen nagyon fel tudom magam húzni. Nekem ugyanúgy fontos a külső IS, mint a belső tulajdonságok, a megértés, a bizalom, de ha már az őszinteségig sem jutunk el… Az is kiborít, amikor teljesen átlagos, vézna (vagy éppen hájas), szemüveges fiúk azt írják, lazán és tömören, hogy küldjek másik képet. Ebből a kasztból volt olyan, aki félmeztelent akart - az a levelezés hamar véget ért. Ja, amikor ők küldtek képet, teljesen átlagosak voltak, nem értem, miért támasztanak hatalmas igényeket? Tényleg már csak a külső számít? És nem is az extra szépségre gondolok, hanem az átlagos megjelenésre. Én is átlagosnak tartom magam, de aki nem veszi észre magán, hogy valójában átlagos, az akármit beképzelhet, és akkor ne csodálkozzon, ha nem talál senkit sem. Az őszinteség meg a józan önkritika ma már mellékes?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr446067633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása