Biztos vannak normális nők is

2014. április 29. 07:47 - csajokespasik

"Azt se tudja, mit akarok, ennyi erővel a pontos időt is kérdezhettem volna, de ő rögtön azzal jön, hogy van barátja. Ki kérdezte??" - még egy kirohanást kaptunk. Posztolónk úgy látja, hogy a mai nőknek annyira felborult már az értékrendje, hogy nem létező pasikat keresnek. De mi van, ha a tökéletes pasiknak nem ők kellenek?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Jó napot! Megfigyeltem, hogy már itt is megy a királynőzés, aminek azért örülök, mert ezek szerint nem csak én látok rosszul és szélsőségesen. Teljesen középszerű nők is képesek annyira magasra tenni a mércét, ami már röhejes. Hogy ő aztán nem mutat érdeklődést feléd, ha nincs elég pénzed vagy nem nézel ki tökéletesen. A tökéletes itt azt jelenti, hogy úgy, mint egy hülye sztár a tévéből, napi szintű kozmetikus, fodrász meg 0-24-es dizájner, aki elrendez a legújabb divat szerint. Már nem elég, ha csak helyes vagy, nem, nekik CSAK a tökéletes kell. Kire várnak ezek a királynők?

Az nem zavarja őt, hogy a tökéletes pasinak esetleg nem ő kell. Maguknak is hazudtak, amikor felértékelték magukat. Meg akarja kapni a tökéletes hapsit, de miből gondolja, hogy neki az jár? Kit tart tökéletes pasinak, vagy kérdezzem azt, hogy: mennyiért? Miért választották sokan ezt az utat? Nem bánom, ha túl igényes, csak legalább oka lenne rá, nézzen ki úgy, akkor nem is foglalkozom vele. Azt is utálom, amikor fel van háborodva, hogy megszólítom, mintha valami tabudöntögetést követnék el. Azt se tudja, mit akarok, ennyi erővel a pontos időt is kérdezhettem volna, de ő rögtön azzal jön, hogy van barátja. Ki kérdezte?? Rám van írva, mit akarok? Nincs. És teljesen csúnya lányok is átmentek ebbe a „nekem csak a tökéletes kell” – pózba, pedig egy olyan pasi, akiről ő álmodik, az rá se nézne. De erre legalább van magyarázat: mivel tisztában vannak azzal, hogy nem kelendők, magasra rakják a mércét, mert ez jól esik a kis lelküknek, és megvédi őket a csalódástól, mivel ezzel a hozzáállással párkapcsolatra esélyük nincs, és ezt tudják, a magas elvárás meg erősíti romokban lévő önbizalmukat.

Találkoztam egy lánnyal, akinek hatalmas szája volt a levelezés alatt, de amikor személyesen is láttuk egymást, határozottan éreztem, hogy elzárkózik, sőt, annyira sütött belőle az utálatosság, a flegma női utálat, hogy megijedtem… Én meg próbáltam jó fej lenni, de ő annyira unt, hogy én mondtam azt, menjünk. Aztán nem is kerestük többé egymást. Ezt a jelenséget nem értettem, ma sem értem. Próbálkoztam egy másik lánnyal, vele soha nem találkoztam: azt mondja, tetszem neki, szeret velem chat-elni, (chat-en ismertem meg április elején). Nem hittem volna, hogy érdeklődik, de végül is úgy tett. Sokáig terveztük a találkozót, amit a legutóbb úgy mondott le, hogy: péntekre terveztük, ő meg már hétfőn küld egy sms-t, hogy lebetegedett. De honnan tudja, hogy péntekig nem lesz jobban? Aztán semmi magyarázkodás, mintha megkönnyebbült volna. Nem is írt többé. Lehet, hogy elvitte a spanyolnátha : DD Hát, ennyi van, nem tudom, ez mennyire átlagos és másokkal milyen gyakran történik ilyen.

Biztos vannak normális nők is (nem adtam fel, keresem őket), de a világ most nem nekik kedvez és aztán végül ők is úgy döntenek, hogy ilyen izé-lények lesznek. De miért lesznek ilyenek?? Nem látják be, hogy ez egy röhejes illúzió? Mit csináljak? Én mit változtassak? Nem tartom magam se csúnyának, se szerencsétlennek, se öregnek, mégsem megy.

 
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr406097420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

smiley667 2014.08.15. 17:21:40

Szerintem ne feltétlen társkeresőn ismerkedj!Bár ott is akadhat telitalálat,de ritkább..

Szilárd Farsang 2015.01.13. 16:23:52

Ajánlom hogy keres rá YouTube-on a következőre : awful forintos nők. Ez van ma 95%-ban. És sok sikert, kitartást, de én nem reménykedem abban, hogy ezeken az oldalakon lehet találni normálisat.

Reactor 2022.05.04. 05:23:01

Földönkívüliek is biztosan vannak. Igaz, földönkívülit gyakrabban látni.
süti beállítások módosítása