Van olyan, amikor a nő nem ver át?

2014. május 12. 07:38 - csajokespasik

„Nem tudtam, mi játszódik le a fejében. Nem tudtam kiolvasni. Aztán telefonon szakított velem. Elég váratlanul ért” – a nagyŐ akkor lesz nagyŐ, ha hagyod melletted azzá válni, de abból nagy baj nem lehet, ha kerülöd a rajzfilmrajongó modelleket és minden olyan nőt, aki csak a javaidra hajt. Mit gondol a férfi, aki a kiszámítható nőt keresi?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Csajok és Pasik blog! Látom, mások is panaszkodnak, és valamilyen szinten én is csatlakoznék, csak azért, mert nem tudok mást mondani. Megváltoztathatom a nézőpontot, nézhetem más szögből, de attól a tény még tény marad. Nem hiszem, hogy olyan lennék, aki a saját hibáit a nőkre vetíti, vagy őket hibáztatja saját bénázásai miatt. Reálisnak, nyíltnak és következetesnek gondolom magam. Régen nem ilyen voltam, de ma már tudom kontrollálni az érzelmeimet, nehezen lehet átverni, és kihasználni, vagy hülyének nézni, mert korán észreveszem - lehet, itt rontok el mindent.

35 éves vagyok és egy ideje nem találok tartósan magam mellé senkit. A korombeli nők már vagy megállapodtak, vagy ha nem, annak oka van (nem mindig kellemes). Akár már itt abba lehetne hagyni az olvasást, mert a folytatás adja magát: panaszkodás - az erre érzékenyeknek köszönöm a figyelmet.

Normális vagyok, gondoskodó, úgymond: rendes – de nem átverhető. Egy évig jártam A. hölggyel. A. hölgynek kétszer kértem meg a kezét, és kétszer kaptam nemet. Nem sokkal utána elhagyott. Gavallér voltam, elvittem helyekre, mindent én fizettem, és a neki adott ajándékok is többek voltak virágnál vagy bonbonnál. Ő olyan simán zárt le, mint ahogy a kocsi csomagtartóját csapja le az ember, ha siet. Hozzátartozik, hogy a hölgy velem egy idős volt, tehát ha 10 évvel fiatalabb lenne, érthető, hogy még nem akar megállapodni, se elköteleződni. Azóta ezen töröm a fejem, hogy mi lehetett a motivációja, amikor én mindenben igyekeztem, nem nyomtam el, nem akartam birtokolni, kényeztettem, ő mégis továbbállt. Próbáltam a kedvében járni mindenben. Mit keres? Mit rontottam el?

B. hölgy 27 éves volt, nem igazán voltak valódi problémái, otthon élt, mindene megvolt, nem tudtam elkápráztatni sok mindennel, mert a szülői vonalról már el volt látva, saját lakás és kocsi (bár vezetni nem nagyon tudott, szabályosan féltem mellette). Kicsit zavart a felszínessége, de sosem tettem szóvá - amikor elhagyott, nem vert padlóhoz, tudtam, hogy ennek ez lesz a vége. Ő sem tartós kapcsolatot keresett, az meg nem nagyon érdekelte, hogy én igen. Az ilyen fajta nőt csak a saját vágyai és kielégítései foglalkoztatják. Társaságban szeretett személyeskedni és idegeneket, akit alig 2 perce mutattak be neki, pár mondattal vérig sérteni. Egy önző kis dög volt.

C. hölgybe nagyon szerelmes voltam, ugyanazt a rajongást éreztem iránta, mint – feltételeztem – ő irántam. Akkor még Kőbányán laktam panelben, nem volt sok mindenem, elég szűk hely volt, mégis szívesen volt nálam, úgy láttam, jól érzi magát velem, és azért láttam így, mert ő csak ilyen jeleket közvetített felém. Akkor 32 voltam, ő két évvel idősebb nálam. Életvidám, kedves nő. Néha nevetségesen önző módon úgy gondoltam, hogy milyen szerencsés ő, hogy egy ilyen pasit kifogott, mint én :) ) . Amikor feljött, boldog voltam. Amikor távozott, hiányzott. Nem tudtam, mi játszódik le a fejében. Nem tudtam kiolvasni. Aztán telefonon szakított velem. Elég váratlanul ért. Azt mondta, az ex pasija jelentkezett és nagyon kivan… (ÉS??, akkor rögtön vissza kell menni hozzá? Á, nem szánalmas…) És értsem meg, fogadjam el, mert ha nem, érzéketlen primitív állat vagyok. Érdekes, én sosem akartam visszamenni a volt nőkhöz – elég sok ilyen történetet olvasni itt, amikor egyik vagy másik nyüszít az exért. Visszamenni a legnagyobb hülyeség: mert ha egyszer szétmentek, és még ha újra is kezdik, mit várnak a folytatásban?

Még mesélhetnék, de szerintem elég volt. Nagyjából hasonló tapasztalatok. Volt még valaki, legyen Zs. Hölgy, akinek helyrehoztam az önbizalmát, mert már teljesen elhagyta magát, gyógyszereken élt, igénytelen volt, adtam neki pár tanácsot és könyvet, még pénzt is…Aztán ő is elhagyott. Feltuningolod a kocsit, de más jár vele.

Nem éri meg jó embernek lenni. Sok mindent megfogadtam már, többek közt azt is, hogy nem járok többé modell csajjal, (aki mellett arra ébredek, hogy rajzfilmet néz és kacarászik is rajta, hát, akkor enyhén pedónak éreztem magam, nagyon lelombozó volt, na, ő nem hiányzik, kínosan egyszerű volt). Szóval, már nem fogadok meg semmit, jöjjön, aminek jönnie kell.

Megállapítottam pár dolgot: Baj, ha elhiszed, hogy a párkapcsolatban a másik más mint te, és ha gond van, csak te lehetsz a hibás. Mindig magamban kerestem a hibát. Ha nem megy egy kapcsolat, aránytalanul sok a probléma és kevés a megoldás, nem biztos, hogy rajtad múlik csak, és mindenben te vagy a hibás. Mindenkivel nehéz együtt élni, mert a másik is ember. Mit keresnek ezek a nők? A nagy Őt? Nincs olyan, hogy nagyŐ, meg lelked másik fele, a tökéletes kiegészítésed, a másik is pont ugyanolyan önző és követelőző, féltékeny és számon kérő, mint te – mert ember. Aki ez alól kivétel, az nem él párkapcsolatban és soha nem is élt. A nagyŐ akkor lesz nagyŐ, ha hagyod melletted azzá válni. Minden egyes kapcsolatnál az egész életedet teszed kockára. Előbb-utóbb minden kapcsolat nehézzé válik és akkor a többség menekül. Ez nem tragikus, nem egy rossz dolog, ez egyszerűen csak így van. Valaki izgalmasnak is találja a sűrűn cserélődő partnereket. Bámulatos, hogy egyes nők mekkora energiát tudnak befektetni abba, hogy saját maguknak hazudjanak: …hogy ők csak meg akarnak állapodni és csak azt akarják, hogy szeressék őket… Már rég nem arról van szó, hogy biztonság, meg megállapodás, meg szeretet – kaland, izgalom, kicsapongás, izgalmas hazudozás, szingliség, kavarás – életkortól függetlenül. Ez a divat, nem tudsz mit tenni. Sokat gondolkodom és mindent meg akarok fejteni – ez is egy hiba lehet részemről. De mit változtassak – ha egyáltalán nekem kell változni? Van olyan, hogy a nő nem ver át, hanem teljesen őszinte? A normális férfiak nem kellenek senkinek, annak az időnek vége. Hogy mit keres a mai nő, azt hiszem, fentebb megválaszoltam többé-kevésbé, de ha szerintetek van még magyarázat, és ha kihagytam valamit, nagy érdeklődéssel várom. Köszönöm a figyelmet: ZOO

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr916154783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slipping_Beauty 2014.05.13. 00:26:41

Vannak őszinte nők - csak nekik senki sem hisz. :-)

Sőt, normális férfit kereső nők is vannak, csak valòszínűleg ők is azon sírnak egyedül, hogy eddig milyen kapcsolataik voltak. Valahogy a kereslet nem találja meg a kìnálatot. Ìrod, hogy a nőknek nem kellenek a normális férfiak. De valahogy te sem a normális nők közül választottál! :-)

Croma Soma 2014.05.13. 07:28:31

Ne gondolkodj, ne okoskodj, és különösen ne akard függővé tenni a társaid!

Tőled én is menekülnék! :)

Kertes_Kata 2014.06.10. 18:58:55

A legnagyobb baj a 'normális pasikkal', hogy sokan unalmasak és 'nőiesek' - napi rutinnal, egy jó kajával és egy kis szexszel jól elvannak, nem határozottak, nincs igazi fellépésük, és képtelenek igazi fizikai, lelki hátteret nyújtani egy nőnek. A könnyen kielégíthetőség ehetne akár előny is, csak sajnos mi nők ennél kicsivel több kreativitásra, kimozdulós programra, meglepetésre vágyunk, olyan férfira, akire tényleg fel tudunk nézni hosszabb távon is. Csak egy unalmas lánynak jön be egy unalmas pasi, de a pasik is mindig a vagány, szexi, szórakoztató nőket keresik, legalábbis titkon. Szerintem Te is úgy vagy vele, mint sok pasi (és egyénként nő is), hogy általánosítani akarsz, 'minden nő stb.', ami nagyon rossz indulás, mert ahogy két pasi sem ugyanolyan, két nő sem. Az, hogy mostanában sok a hűtlenség mindkét részről, annak részemről egy magyarázata van: nagyon kevés igazi férfi van a szó jó értelmében; a nőies pasik (sokan ezt a 'normális' pasi fedőnévvel álcázzák) nem fogják meg igazán a nőt - ha lesz jobb alkalom, akkor elcsábunk. Megintcsak nem mindenki, de bizony a biológia így működik. Tegye a szívére férfi a kezét és mondja, hogy titkon nem vetkőztet le fejben egy jó nőt az utcán. Na, nekünk is vannak fantáziáink, és mivel egyre kevesebb a valódi férfi 'megtartó erő', sok eddig csak álmodozó nőből lesz aktív félrelépő. Beléptünk a piacra mi is. Egyébként fordítva is igaz, hogy igazi nőt is nehéz találni, így a 'normális nők' ugyanolyan problémával küzdenek, mint Te. csak pepitában.

rayban80 2014.09.27. 15:37:29

Kertes Kata:te nagyon nem vagy okos...
süti beállítások módosítása