Félek, hogy csak barátot lát bennem

2014. május 27. 07:49 - csajokespasik

"Ha ő korábban már elkönyvelt barátnak, lehetnek-e esélyeim, illetve hogyan tegyem, hogy ne legyek rámenős ?" - Levélírónk örül, hogy a kiszemelt férfit éppen most hagyták el, és némi vigasztalással próbálkozhat nála. Igen ám, de milyen esélyei vannak, ha évekkel ezelőtt sem történt semmi?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! A történet 2011-ben indul, amikor az illető még itt, a 18. kerületben élt. Itt ismertem meg őt, és jó barátságot kötöttünk. Nem volt barátnője akkor. Én próbáltam közeledni, de nem mutatott hajlandóságot. Szívesen találkozott velem, de én gyakrabban hívtam őt, mint fordítva. Úgy éreztem, nem találja a helyét és sok mindenben bizonytalan. Én akkor úgy voltam vele, hogy még az akkori páromat - aki ma már nincs meg - is elhagytam volna érte. Amikor ő elköltözött, nagyon sajnáltam, hogy ritkábban láthatom.

2 év telt el úgy, hogy nagyon keveset hallottam felőle. De én sem bombáztam sűrűn, viszont még mindig sokat gondoltam rá. Nekem ezalatt két kapcsolatom volt. Tudom róla, hogy neki azóta volt egy barátnője (talán több is, de azokról nem tudok), aki nem rég szakított vele. Megírta nekem, hogy nagyon hirtelen jött a dolog és most nincs formában. Nincs kedve semmihez. Szerinte a kapcsolat működött volna és ő hosszútávra tervezett azzal a nővel. Szerintem meg, ha egy kapcsolat működik, mindkét fél részéről, abból nem szokás kilépni. Nem mondom, hogy nem örülök egy kicsit neki, hogy most egyedül van : ) Szerény, visszahúzódó embernek ismertem meg, aki inkább gyötrődik és elhiszi, hogy megérdemelte. Nagyon hiányzik neki a barátnője és amikor erről telefonon beszéltünk, azt tanácsoltam neki, hogy ne rágja magát, nincs semmi baj, ez benne van minden kapcsolatban. Annyit mondtam neki még, hogy ne nézegesse az adatlapját, ne gondolkozzon azon, mi van vele, és mikor van újra kapcsolata, mert azzal csak magának tesz rosszat. Amikor én voltam ilyen helyzetben, elképzeltem életemnek azt a szakaszát, amikor még nem volt velem, és mégis megvoltam valahogy. Mert előtte is volt élet. Ezt a tanácsot megköszönte és úgy néz ki, hamarosan találkozunk is. Jelenleg nincs barátom és nagyon szeretném, ha vele összejönnék, de nem tudom, ha ő korábban már elkönyvelt barátnak, lehetnek-e esélyeim, illetve hogyan tegyem, hogy ne legyek rámenős ? Mert ő sosem próbálkozott és amikor én közeledtem felé vagy nem vette észre, vagy lepergett róla. Ha magától nem keres, nyilván akkor nem érdeklem, de tudom, hogy nem kezdeményező típus és ez bíztat.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr576212956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása