Nem szeretnék lyuksógor lenni

2014. június 12. 07:30 - csajokespasik

A nő kezd befordulni, a pasi mégis mindent megtenne érte. Nehezen halad vele, mert azt sem tudja, illik-e rámozdulni a haver volt nőjére. Mi oldja fel a Lepattanóra nem ugrunk- szabályt? Van, amikor a kutya és egy üveg bor is kevés a becsajozáshoz.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Üdv! Hogyan robbantsak ki a közönyből egy nőt, aki még 30 sincs, de már kezd elfásulni, és olyanokat mond, hogy neki úgysem lesz már senkije. Jól néz ki, bár nem az a lenyűgöző szépség. Szerintem egyedül elsorvad. Vagy nem tudja, mit akar, nehezen igazodom el rajta. Én szeretnék vele járni, tudja is, de nem sok biztatást kapok, én meg nem akarok nagyon nyomulni. Az is hátráltat, hogy jóban vagyok az exével. De annak a kapcsolatnak 1 éve vége. Nem tudom, mikor illik lepattanóra mozdulni, illetve, mi oldja fel a tilalmat.

Nem szeretnék lyuksógor lenni és azt sem, hogy ez beszédtéma legyen az ismerősök között, de érte még ezt is bevállalnám. Jelenleg csak akkor tudok vele, úgymond spontán találkozni, amikor együtt sétáltatunk kutyát. Ha elhívom valahova, rögtön lemondja, hogy nincs kedve. Néha már én is azt érzem, hogy ez sok, de mégse adnám fel, bármit megtennék érte. Legutóbb az volt, hogy írtam neki, hogy van egy üveg borom, de nincs, akivel megoszthatnám. Ha van kedve, jöjjön át, de azt is meg tudom tenni, hogy én megyek át, az utóbbi variációt választotta és nagyon lelkesen mentem is, de csak beszélgettünk. Barátnak éreztem magam. És tényleg látszik rajta, hogy tele van lemondással, feladással és kezd befelé fordulni. Biztatom, amivel tudom, de nagyon meg kell válogatnom a szavaimat. Ha nem tetszene neki a próbálkozásom, akkor azt mondaná, hogy elég volt, keressek magamnak barátnőt. De ezt eddig nem mondta. Kitartó vagyok, de zárt kapukat nem akarok sokáig döngetni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr506296594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása