Tényleg csaljam vissza??

2014. június 24. 07:30 - csajokespasik

Posztolónkat megcsalták, de a párja állítólag erősen bánja már. Ha visszacsalná azzal csak megoszt vele egy bűntudatot. A pasi elmondása szerint nem azért csalta meg, mert kihűlt a viszonyuk: csak egy egyéjszakás volt, nem előre eltervezett, ráadásul nem egy jó hírű lánnyal. Mennyi mentség kell még?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Kedves Blog! Mérlegre tettem magamban a dolgokat és úgy döntöttem, beküldöm Nektek is, csámcsogni. Röviden: a párom félrelépett, de nagyon megbánta. 2,5 éves kapcsolatban vagyunk. Nem bukott le, teljesen magától mondta el. Ha úgy dönt, hogy nem mondja el, nem tudom meg és kész. Utána nem sokkal azt javasolta, hogyha még mindig bánt és ha én is akarom, csaljam vissza és egálban leszünk. Ezt inkább ne is mondta volna, mert így olyan, mintha ellökne. Én a helyében bármi mást mondtam volna, csak azt nem, amit ő javasolt nekem! Akkor sok mindenről beszélhetünk, de kapcsolatról a továbbiakban nem.

Egy olyan rossz emlék lenne később, amit majd mindig hol egyikünk, hol másikunk rángat elő és vet a másik szemére. Nem fogom visszacsalni. Nem akarom. Szeretem őt. És azzal, hogy elmondta, egy új érzelmi hátteret, egész más élethelyzetet teremtett, ami akár a kapcsolatunk megerősödését is hozhatja. Az egészben az a legviccesebb, hogy a férfi javasolja a nőnek a visszacsalást. Szerintem ő sem gondolja komolyan és nagyon fél, hogy fontolóra veszem az ajánlatát.

Várható következmények: ha visszacsalnám, azzal nem csak őt, de az egész kapcsolatot meggyalázom. Akiket beavattam, azt javasolják, hogy bocsássak meg neki, tényleg és őszintén, éreztessem vele, és magamban is zárjam le. És ne keltsek benne bűntudatot, mert így is emészti magát, ugyanakkor túlságosan együtt érző se legyek vele. De ha még egyszer előfordul, akkor szakítsak vele. Ha visszacsalnám, azzal elfogadnám azt, amit ő tett. A dolog megtörtént és megváltoztathatatlan, viszont a megbánása szerintem teljes. Azóta kedves és figyelmes, nem is várom el tőle. Ha bele is megyek, semmit nem nyerek vele, legfeljebb megosztok vele egy bűntudatot. És utána magamra se tudnék nézni. Ő nem azért csalt meg, mert kihűlt a viszonyunk – mint mondta - csak egy egyéjszakás volt, nem előre eltervezett, ráadásul nem egy jó hírű lánnyal. Tehát érte biztos nem hagy majd el. A kérdésem: ha megbocsátok neki, és próbáljuk mindketten elfelejteni, azzal helyesen döntünk?

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr596406673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása