Günther-nek nehéz a lányokkal

2014. augusztus 19. 07:41 - csajokespasik

„Elsőre lefeküdtem vele, én egyébként nem ilyen lány vagyok, de vele nem volt megállás” – az eltűnős pasik egy újabb példánya következik. Bármennyire is szépnek tűnik minden, ha a pasinak fura dolgai vannak és a saját érzelmeivel sincs tisztában, akkor a legváratlanabb pillanatban borulhat az idill.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok,

az alábbi történetemet szeretném veletek megosztani, még igen friss az eset, amolyan feldolgozásból írom, hátha másokat is érdekel. Az én történetem egy fiúról szól, akit nemrég ismertem meg, nevezzük csak Günthernek. Rögtön tudtam, hogy ez a fiú nem lesz mindennapi, mert már megismerkedésünk sem volt annak nevezhető. Munkaügyben ismerkedtünk meg, de erről most nem akarok többet mondani, hogy ne leplezzem le. Annyit elárulhatok, hogy már rögtön észrevettem, hogy milyen jól bánik a gyerekekkel (ugye, most ebből kiderül, hogy gyerekekkel dolgoztunk együtt), és ez nagyon imponált nekem, mert ilyen apát szeretnék a gyerekeimnek.

Már az első órában írtam a barátnőmnek, hogy itt van egy fiú, aki megdobogtatja a szívem. Egész nap évődtünk, és nagyon jól csinálta az egészet. Nagyon nőnek éreztem mellette magam, tudjátok, hogy milyen ritka ez manapság a pasikkal. Nagyon sokan voltunk együtt persze mindig, ezért nagyon nehéz volt megszereznie a számomat, de már itt láttam, hogy a harcos típusból van, aki tűzön-vízen át. És itt kellett volna először gyanakodnom, hogy valami titkot rejteget, mert nem hívott fel másfél héten át, pedig megígérte. Aztán megint találkoztunk, megint munkaügyben. Ekkor felgyorsultak az események, és randevúra hívott. Az nagyon rendben volt, eléggé berúgtunk, de romantikus volt. Sose fogom elfelejteni, ahogy érzékien magáévá tett az első éjszakán. Igen, elsőre lefeküdtem vele, én egyébként nem ilyen lány vagyok, de vele nem volt megállás. És itt kezdődött annak a másfél hónapnak a története, aminek a romjain ülök most, és írom ezt a levelet, egyedül, itthon, egy pohár borral. Habár alapvetően voltak furcsa dolgai, magával ragadott a lazasága, bolondsága és csibészes tekintete. Megint előfordult, hogy el-eltűnt, de nem tudtam rá igazán haragudni, mikor végre feltűnt, és kedvesen magához ölelt. Arra gondoltam, egy rossz fiúval sodort össze a sors, csak türelmesnek kell lenni, majd megszelídül. Voltak olyan pillanatok, mikor azt éreztem, sínen vagyunk, és Günther végre békére lel mellettem. Sokat beszélgettünk és azt mondta, hogy őt még sosem értette így senki. Mondjuk ezt nem is csodálom, elég bonyolult fiú és az eddigi barátnői furák voltak. Günther egy ideje hosszú útra készült egyedül és tudtam, hogy nem ellenkezhetek, egy ilyen szabad lelket nem lehet kalitkába zárni.

De alig vártam, hogy együtt élvezhessük ki azt a kis maradék időt, ami az elutazásig még hátra volt, ugyanis egy rövid 5 napos közös nyaralást terveztünk, egy kicsit a barátaimmal, egy kicsit romantikusan elvonulva a nyaralójukba. Itt nagyon kapcsolódtunk, rengeteget lelkiztünk egymásról és a kapcsolatunkról, ő tökre megnyílt, életében először, és elmondta, hogy milyen nehéz neki a lányokkal, és velem olyan könnyű beszélgetni, hogy mindig egyre könnyebb lesz, és most már majd el tud köteleződni velem. Azt éreztem, hogy megfogtam, most már az enyém, együtt mindenre képesek leszünk. Azonban naiv voltam. Rá kellett jönnöm, hogy csak áltattam magam, sosem ilyen egyszerű a bonyolult fiúkkal. Ugyanis az történt, hogy este, mikor lefeküdtünk, akkor összevesztünk egy hülyeségen, és ő totál bepánikolt, és mindent elrontottunk, amit addig felépítettünk. Teljesen kihátrált mindenből, amit mondott, és azt mondta, nem szeret, és bizonytalan a kapcsolatunkban, és nem is kíván már. Mondtam, hogy nem kell szeretnie még, de szerintem jók vagyunk együtt, és adjunk magunknak egy esélyt, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, de ő azt mondta, hogy ő mindig ezt csinálja a lányokkal, és most is ezt fogja velem, mert fél, és ennek így kell lennie.

De aztán mondtam, hogy azt mondta, hogy velem sikerülhet, és most csak megijedt, mert változtatni mindig nehezebb a dolgokon, és azt mondta, hogy igazam van, és odahúzott magához. Akkor megint megnyugodtam, hogy rendben lesz minden kettőnk között, mert hisz nekem, de aztán reggel mikor felkeltem, nem adott puszit, nem ölelt meg, egyáltalán nem is ért hozzám, és csak cseverésztünk. Én arra gondoltam, hogy most nem szabad őt erőszakolni, ő ennél szabadabb, majd mondja, hogy ha megnyugszik, de aztán a vonaton sem ért hozzám hazafelé, leszámítva egy óvatlan érintést a combomon, ahonnan azonban rögtön ijedten elkapta a kezét. Ahogy közeledtünk Pestre, egyre nőtt a feszültség és a távolság köztünk, végül a búcsúnál csak annyit mondtunk, szia-szia, és leszálltam a villamosról, nem is mertem hátranézni. Azóta nem keresett, nem is írt semmit, nem tudom, mi lehet a fejében. Még mindig csak arra tudok gondolni, mikor nevettünk a strandon vagy főzőcskéztünk a konyhában, meg mikor azt mondta, hogy én vagyok az otthon és miattam érdemes a munka végét várni. Szerintetek mit kéne csinálnom? Fog jelentkezni? Szeret, csak megijedt? Most szakított velem? Mit tegyek most?

Üdv,

Andi (persze csak álnév! :P )

 
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr626616085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ph0en1x 2014.08.19. 07:57:46

A naiv csajszi megkajálta a meg nem értett, egyedi, bonyolult fiú sztorit, ami arról szól, hogy megcsinál gyorsan, ha továbbra se jössz rá, akkor még párszor, aztán azért viselkedik furcsán, mert megunt, de lusta /nincs pofája/fél kidobni. Amint van rá egy mikroszkopikusnál nagyobb indoka, bármilyen hülye indok legyen is ez, megteszi. Hagyd a fenébe, és keress egy másikat. Lehetőleg ne csibészes szemű.

Ph0en1x 2014.08.19. 07:58:37

A naiv csajszi megkajálta a meg nem értett, egyedi, bonyolult fiú sztorit, ami arról szól, hogy megcsinál gyorsan, ha továbbra se jössz rá, akkor még párszor, aztán azért viselkedik furcsán, mert megunt, de lusta /nincs pofája/fél kidobni. Amint van rá egy mikroszkopikusnál nagyobb indoka, bármilyen hülye indok legyen is ez, megteszi. Hagyd a fenébe, és keress egy másikat. Lehetőleg ne csibészes szeműt.

Ph0en1x 2014.08.19. 08:00:07

Csodás a fórummotor, azt kell hogy mondjam.

Joe69 2014.08.21. 00:13:23

Kisanyám, egyelőre a dugással kellett volna foglalkozni, nem a lelkizéssel. Akkor nem lép le az első közösen töltött pár nap után. A legtöbb csaj egyébként ezzel szúrja el, aki nemtudná.
süti beállítások módosítása