Az első randin minden kiderül

2014. szeptember 04. 07:29 - csajokespasik

„Úgy éreztem, jobban jártunk volna, ha inkább simán csak kajálni ülünk be és kész, semmi több” – a pasi az első randin a volt barátnőjéről kesereg, a lány meg csak néz, ahogy a körülöttük ülők is, mert a lovag elég hangos. Honnan tudható egy férfinél, melyik arca a valódi? És még valami: soha ne szervezz randit gyorsétterembe.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Sziasztok! Volt nem régiben egy elég különös, és sok kérdést felvető, első találkozóm egy fiúval. Amikor még csak leveleztünk, hihetetlen értelmesnek és lelkesnek tűnt, pl. azt is mondta, ő szeret patinás kávézókba járni, még egyedül is, és ismer egy-két jó helyet, oda menjünk majd. Hát, ehhez képest, amikor egyeztettük az időpontot, azt mondja, menjünk az X téri gyorsétterembe, mert ahhoz közelebb lakik… Jó. Külsőleg amúgy semmi kifogásom nem volt, természetes, egyszerű embernek tűnt.

Aztán elkezdett beszélni a volt nőjéről, ő hozta amúgy szóba, és annyira felhúzta magát, hogy ilyen k*rva meg olyan k*rva volt, hogy kezdtem kényelmetlenül érezni magam. Néha elég hangosan adta elő magát, a körülöttünk ülők nem egyszer néztek felénk. De erről nem írt korábban, úgy látszik, most jött ki belőle. De nekem az a benyomásom támadt, most, hogy jobban megismertem, hogy még nem tette túl magát rajta és nem tudja hol a határ ilyen szitukban. És sejtem, hogy más képet szeretne, illetve próbál, festeni magáról, mint amilyen. De az első randin úgyis kiderül, milyenek vagyunk valójában. Vagy ha az elsőn nem is, a másodikon mindenképpen, ha csak nem elég jó szerepjátszó az illető.

Simán kinéztem belőle, hogy néha dührohamai vannak. Ijesztően csillogott olykor a szeme. Levélben nagyon közvetlen volt, de amikor vele voltam és belelendült, úgy éreztem, jobban jártunk volna, ha inkább simán csak kajálni ülünk be és kész, semmi több. Valami benne is megmaradt, mert ahelyett, hogy magába szállt volna, olyat írt utána, hogy sajnálja, hogy unatkoztam, mert látta rajtam, hogy néha elkalandozom, és keveset is beszéltem. Mit várok egy férfitól? – kérdezte. Nem tudom, időszerű-e a kérdés, vagy korán, vagy későn van ehhez. Én meg leírtam neki, hogy semmi különöset, de ha már így rákérdezett: jól érezni magam vele, egy hullámhosszon lenni vele, szeretni őt és viszont szeretve lenni, együtt nevetni. Egy kis szenvedély is jöhet. Mindenki ugyanezt szeretné. Megírtam neki. És most sem tennék másképpen. A szimpátia részemről meg van és ő is írta, hogy bejövök neki, de ezzel a volt barátnős dumával megijesztett. És valahogy azt érzem, hogy vannak még titkai, nem önmagát hozza, ez erősödik bennem. Még egy randi oké, aztán meglátjuk, hogyan folytatódik. Ő hevesebb vérmérsékletű, mint én. Ez is lehet később 1 probléma, bár tényleg ne szaladjunk előre. Ezzel az arcával kicsit visszarántott a földre. A legutóbbi levelemre azt írta, hogy később bővebben válaszol, de ennek már lassan egy hete, hát, vagy nagyon hosszú lesz a levele, vagy egyáltalán nem is jön többé róla hír.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr76667333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem várt fordulat 2014.09.04. 18:53:45

Mondjuk talan megemlitheted neki, hogy ez a tema zavar teged.
süti beállítások módosítása