Egyszerre három hapsit tartott

2014. szeptember 17. 07:45 - csajokespasik

„Nem tanította meg az anyja, hogy ez nem tisztességes, nem szabadna, és légy szíves kislányom, ne légy krva” - Vajon mire bukkanna egy pszichológus, ha körbesétálna ennek a lánynak a tudatalattijában…? A szexuálisan nagy étkű 24 éves nő arra hivatkozik, hogy ő csak ki akarja élni magát, de Levélírónk gyanítja, hogy valójában nagyon élvezi ezt a több vasas, perverz játékot.

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Olvastam a szétcsúszó fiatalság elleni kirohanást a múlt héten. Én csak annyiban járulnék hozzá, hogy leírok egy lányról kész tényeket és a véleményt meg a társadalmi ill. pszichológiai vonatkozásokat rátok hagyom. Tavaly történt. Megismertem őt, legyen V., nincs jelentősége, 24 éves, kedves, aranyos, dögös - minden, ami kell. Még az elején (ez nem a legpontosabb szó, merthogy folytatás nem volt) miután csak egyetlen alkalommal kerültünk ágyba - egy véletlen folytán kiderült, hogy még két másik faszival is kavar, egyik sem tud a másikról, én mintegy véletlenül lettem beavatva.

Érezzem megtiszteltetésnek. Ekkor minden dráma nélkül, megállapítás szinten elmondtam neki, hogy minek tartom. Ő szintén megállapítás szinten elmondta, hogy nincs igazam, mások is ezt csinálják, ez járja ma, és különben is még fiatal és élni akar. (Így? Ez az élet?) Azt, hogy a másik kettő nem tud egymásról, nagyon izgalmasnak találja. Csak én rondítottam bele a játékba. Nem mondom, ha 39 lenne, akkor megérteném valamennyire ezt a ki akarom élni magam-dolgot, de 24 évesen?? Hazugság, hogy ne kelljen magának is belátnia, hogy valójában mi is. Amikor ez kiderült, nem kívántam többet találkozni V.-el, undorodtam tőle / és magamtól, hogy megint bedőltem egy csinos nőnek, és azt hittem szerethetek valakit és engem is szeretnek majd. Amikor kiderült, két dolog hiányzott belőle: a szégyen és a megbánás, neki ez természetes volt, és az, hogy kiderült előttem, na, bumm egy kellemetlen mellékhatás. Azóta V. üldöz és férfiatlannak állít be mások előtt, gyávának tart. E-maileket küldött, néha még ma is küld, benne vádak és szitkozódások. Olykor ma is üzengetek neki ismerősökön keresztül, hogy "mondd meg V.-nek... - kezdetű poénok.... és utána be szokott gurulni.

Talán nem szokott hozzá, hogy egy pasi visszautasítsa emiatt. Egy ilyen nőhöz, ilyen pasi kell. Olyan érzelmi zűrzavarban szenved az a csaj, amit el sem tudok képzelni. Csalódásként, bukott projektnek éli meg, ha nem vesz részt valaki az ócska, szemét kis játékában. Ő élvezi mindezt, nem tanította meg az anyja, hogy ez nem tisztességes, nem szabadna, és légy szíves kislányom, ne légy krva, mert az nem való. Valamit keres, valamit pótolni akar magában, de amit keres, az nem egy kapcsolat, azt csak eszközként használja (hogy magában megtaláljon, megoldjon, megfejtsen valamit, amit ő sem ért?). És ha tényleg ez a trend ma, valamennyire egyet tudok érteni a posztolóval, nagyon is. Nem az ital itt a legfőbb probléma, az csak rásegítés. Írtam az elején, hogy nem alkotok véleményt, de mégis nehéz szó nélkül hagyni mindezt, és azt sem akarom, hogy az a vád érjen, hogy ne csodálkozzak, ha így jártam, ha meg sem próbáltam megérteni… Nem gondolkoztam felnőttként és megvezethető voltam, tudom. Pontosabban, nem tudtam az egészről, míg ki nem derült, inkább áldozat voltam, mint buta - csak azért írtam le, hogy átláttam én akkor, és ma is átlátom. A testi adottságokkal és a fiatalsággal visszaélni szemétség.

 
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr636705107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kertes_Kata 2014.09.17. 17:07:13

Ha valaki 40 évesen akarná 'kiélni' magát, férjjel, gyerekekkel, az nem lenne furcsa neked?? Elnézést, de ilyen baromságot már rég olvastam. Szerinted, de most komolyan, mikor 'élje ki' magát egy nő, ha nem huszonpárévesen? Vàrj, kitalálom: egy nőnek nem illik kiélnie magát, mert ha felhőtlenül szexel több pasival, akkor kurva rögtön, ugye? Egyébként akkor amikor pasik szexelnek felhőtlenül több lánnyal, és- ajajj! - többnyire nem hàzasodási céllal történik a közeledés, az ugye nem probléma, ugye? Uramisten.

Ianas 2014.09.17. 22:11:09

Annyi pasival dug, amennyi jól esik neki. Ki a kékeres f@sznak van köze hozzá?

Croma Soma 2014.09.18. 08:55:53

Iszonyú vaskalapos vagy! Már-már vicces. :)

Azontúl egy pillanatig sem biztos, hogy szivatva voltál. Az pedig, hogy egy szexpartner neked elmondott titkait kiadod országnak-világnak valóban nagyon férfiatlan.

Beszélhetnénk a dolog lelki hátteréről, de egyenlőre teljesen fölösleges. Hogy egy klasszikus idézzek: "Nem tudsz te semmit... " :))))

Reactor 2022.05.04. 00:12:42

@Kertes_Kata: Pontosan, ahogy írod. Ezért is nem lesz semmiféle egyenjogúság soha semmikor. A férfi és női párkeresés ugyanis gyökeresen eltér. Lehet ezen hőbörögni, de értelme nincs, pláne úgy, hogy nektek áll a zászló a párkapcsolati piacon.
süti beállítások módosítása