Megbüntették és velem veszekszik

2014. szeptember 24. 07:36 - csajokespasik

Lakva ismerszik meg az ember - az ősi mondás igazát Levélírónk saját bőrén tapasztalta meg. Az együttélés nem mindig úgy alakul, ahogy eltervezzük. A pasi sürgette az összeköltözést, és miután megtörtént, az elnyomás eszközével szállt rá a barátnőre. Se cigi, se társaság, se semmi. Mit akar az a pasi, aki hülyén öltözködik?

 

Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

Tisztelt Blog! Tavalyi történet, de még mindig erősen él bennem. (Én: 27, nő. Ő: 30). Ő akarta folyton, hogy összeköltözzünk, ami meg is történt hosszas noszogatására: ő ebből úgy 2 hónapot bírt ki. Én mindent megtettem, hogy működjön, sok mindent elnéztem neki, amit más nő talán nem tett volna. Sok mindenről lemondtam. Ő cigizhet, én nem – oké, amúgy is drága. Ő is csak társaságban bagózott, ahogy én is, de akkor sem lehetett már nekem. Engedékeny vagyok/lettem.

Már a közös barátok előtt is lejáratott, nem csak emiatt: volt egy olyan, hogy azt mondta (utólag), hogy xy a lelkére kötötte, hogy hívjon el engem is sörözni, és annyi esze sem volt, hogy ezt ne mondja vissza utólag nekem, mert megalázó rám nézve.

- Divatmániás volt, még ha ostobán is nézett ki, sok darabra azt hitte, jól áll neki: 18 fokban már felvette a hosszú gyapjúsálját, körbetekerte a nyakán, a végeit meg begyömöszölte a szűk zakójába.

- Egyszer megbüntették a kocsiját, későn ért oda, már ott állt a parkolóőr, de nem tudta kidumálni, és ami vitát vele abbahagyott, velem folytatta otthon, mintha én tehetnék róla, és mintha már 20 éves házasok volnánk, ahol már csak a vita hoz új izgalmat a kapcsolatunkba.

- Elköltözött. Korábban vettem neki valamit, olcsó kis semmiség, de közös emlék kötött össze vele minket, amit a szakításkor vissza akart adni, nem vettem át - később megírta, hogy kidobta a szemétbe. A nők szoktak ilyet csinálni és bátran beszámolni róla…hogy még egyet rúgjanak.

Nem mentegetem magam, nem utálom őt, csak vigasztalódni próbálok. Mit bánok hát? Csak azt, hogy egy emberben, akit szerettem, ekkorát csalódtam. Ezek után bízz meg másvalakiben. Idén nyárra szedtem össze magam. Egyelőre nincs másvalaki, ezért regisztráltam itt (is). Az más, ha valaki azért tűnik el az életedből, mert elküldted, mert lehúzott, mert bántott vagy egyéb, de ez egy másik ügy. Összeférhetetlenség - azt hiszem, így hívják tisztességes néven. És meddig bírtam volna ezt így? mi lett volna belőlem?

Egyik barátosnőm 42 éves és egy harmincas pasival jár, aki elég jóképű, ám csak érdekből van vele, és ezt neki is elmondta, a nő tudja, de a mai napig nem hajlandó tudomásul venni, és magával is próbálja elhitetni, hogy nem így van. Egy rózsaszín álomvilágban él a tények teljes kizárásával. Én többé nem akarok arra a szintre kerülni, hogy ne vegyem észre, ha bunkók velem, elnyomás alatt vagyok, vagy uralkodnak rajtam és befolyásolnak. És még egyszer belemenni ilyenbe. Hát, állandóan tanul az ember, csak mivé formálja??

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr716726293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása